Sale <die bitch> Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 da imam 10milijardi kupio bi srbiju i prodao za 3 din //ro bi se lepo uklopio u chlz Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 to su govorili i prosle sezone, pa nije bilo tako, slichna pricha se ponavlja sa realom zadnjih par godina.. milan nece prodati shevchena, ko ni barsa ronaldinja ← chelzi != real.. brate, proshle godine nisu imali normalnog napadacha, chim dovedu nekoga ko vredi - zavrshili su posao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 chelzi != real.. brate, proshle godine nisu imali normalnog napadacha, chim dovedu nekoga ko vredi - zavrshili su posao. ← jedan napadach nece reshiti probleme, shevchenko je proshle godine npr dugo bio povredjen, i bash zbog njegovog neigranja su oni po meni pogubili sve, dalje adriano koga takodje chelzi juri ima svoje krize, ko ona u zimskom delu sezone kad nije dao gol skoro 2 meseca, ne znam ko im je josh na spisku, gudhjonsena ne rachunam, meni je on gori od kezmana. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 //ro bi se lepo uklopio u chlz ← Ronaldinjo ne igra taj odbrambeni fudbal.On moze svuda da se uklopi ali mesto mu je u Barci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Gazde Milana su se izjasnile da za 80 miliona E pushtaju Shevchenka, a Abramovich je ponudio valjda 75. Cepidlake . Shto se Ronaldinja tiche, ne verujem da ce se Barsa odreci istog, chemu u prilog ide i izjava Murinja da mu ne treba Ronaldinjo i da ga ne bi uzimao. Gistro...kad ne moze, onda mu ne treba...koliko je taj chovek arogantan (ali da je dobar, dobar je, da me ne shvate ljudi pogreshno). Mada, ako bi Barsa prodala Ronaldinja za te pare, bilo bi tu kesha za 3 extra igracha, i kapiram da bi mogli opet da dovedu nekog mladog i perspektivnog (kao shto je Ronaldinjo bio kada je prelazio iz PSG-a). Ne znam, nisam pametan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts