FATA Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 ovo sam nasao na jednom od foruma koje posecujem.cilj je procitati sto brze dole navedeni text. Nsiam vrevoala da zpavrao mgou rzmaueti ono sto ctaim. Zaavljhuujci nobniecoj mcoi ljdksuog mgzoa, pemra irtazsiavnjima nucainka sa Kmbreidza, njie vzano kjoim su roedsldoem npiasnaa slvoa u rcei, jdieno je btino da se pvro i psldeonje sovlo nlaaze na sovm msteu. Ovo je zobg tgoa sto ljduksi mzoak ne ctia savko slvoo pnaooosb, vec rcei psmraota kao cleniu. Oavj preomecaj je sljiavo nzavan tipoglikemija. jeste da je ovo malo off topica ali retko ko od vas posecuje druge tako da....ovo se moze mozda ukombinovati sa warom mada ono ko izvali kako neka postuje:). prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 ja sam to glat procito bez greske. (naravno jer sam inteligencija)a za vas neznam (verovatno se mucite) I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 Meni nije bilo nikakvih problema,svaku sam rec uspeo da prochitam iz prve Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 Prvo sam pomislio WTF,ali je vrh ovo... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 fato retard si, ovo je wc3 forum,a ne forum za zajebanciju kljuch 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts