GcV.Bjeli Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 1. grupa : ICSU, Hostile, defuse kids, neo Kalingos, Champions, Almost famous, Art Realno ICSU su, kao drugoplasirana ekipa sa svedskih kvalifikacija koja je pri tom u finale usla iz winner bracketa, ubedljiv favorit u ovoj grupi. Drugo mesto ce skoro sigurno pripasti francuzima koji su i moguce iznenadjenje. DK, Champions i kineski Art ce verovatno odlucivati o 3. plasiranom, dok makedonci i neo kalingos tesko da imaju sta da traze u ovoj konkurenciji. Sto se makedonskog AF-a tice prognoziram im nazalost 6. ili 7. mesto u grupi, sa tendencijom ka ovom 2. Od manje poznatih ekipa ovde su champions (Holandija) i neo Kalingos (Martiniq) moja prognoza : 1. ICSU 2. Hostile 3. champions 4. defusekids 5. art 6. neo kalingos 7. aF 2. grupa : 4Kings, x6tence, wNv, IronMen, FMJ Whitebox, Combat Trained Monkeys, gOa 4k, treba li reci, ubedljiv favorit. Za 2. i 3. mesto u grupi ce se boriti x6 i wNv dok su ostali daleki autsajderi. Hrvatski pretstavnik CTM ce takodje po mom misljenju zavrsiti zadnji na tabeli, mada je guzva na zacelju velika. moja prognoza : 1. 4kings 2. wNv 3. x6tence 4. gOa 5. FMJ 6. IronMen 7. CTM 3. grupa : 3D, Forze, revoltz, xcn, i-defeaters, nearlygod Smesno nebalansirana grupa. 3D ubedljiv favorit. Revoltz i Forza ce odluciti o 2. i 3. mestu, dok 4. pretpostavljam da ce uzeti indonezani. moja prognoza : 1. 3D 2. revoltz 3. Forze 4. xcn (indonezija) 5. i-defeaters 6. nearlygod 4. grupa : IncredableTeamaction, coL, reset, minions, xdk, playit Laka odluka. Moja prognoza : 1. coL 2. Team IT 3. xdk 4. reset - litvanija 5. play.it 6. minions 5. grupa : mouzsports, lunatic hai, fzer0, royalflush, chosenfive, kka, eq Mouz i korejanci su ubedljivi favoriti, dok portugalski royalflush ima calca kao oruzje. fzer0 nije ekipa od koje mnogo ocekujem u ovoj grupi, vece sanse dajem rumunima. kka, nazalost ocekujem poslednje mesto. Moja prognoza : 1. mouzsports 2. lunatic hai 3. royalflush 4. eq 5. fzer0 6. chosenfive 7. kka 6. grupa : astralis, SK, a-Losers, KGB, elitasports, C35, IntenseEG Mozda i previse navijacki ali nadam se :) 1. mesto u grupi skoro sigurno uzima Astralis koji ce ovde iskoristiti svu pripremu koju je WEG mogao da im da. SK ce igrati na pojedince i dalje i ne ocekujem nista posebno od njih ali su i dalje van domasaja. C35 i a-L su samim tim glavni protivnici KGB-a za dalji plasman. Mislim da je nivo skila tu negde tako da - uz malo srece sve je moguce. moja prognoza : 1. astralis 2. SK 3. KGB-team 4. Club35 5. a-Losers 6. elitasports 7. IntenseEG 7. grupa : NiP, Virtus.pro, DkH, asasinslist, eruption2, taran21 Mozda i najujednaceniji top3 duel. VP je odlicna ekipa koja ce cini mi se imati jako dobre rezultate na ovom ESWCu, NiP ima mnogo toga da dokaze ali mislim da ce jos posrtati dok je DkH tim koji je ostvario odlicne rezultate u ovogodisnem EPSu moja prognoza : 1. Virtus.pro 2. NiP 3. DkH 4. eruption2 5. asasinlist 6. taran21 8. grupa : GG, GameCrashers, team9, we love alx, galacticos, evolve aim 3 ekipe koje ce ovde odlucivati su GoodGame, GC i team9. moja prognoza : 1. GG 2. GC 3. team9. 4. galacticos 5. we love alx 6. evolve aim Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted July 6, 2005 Author Report Share Posted July 6, 2005 Final Schedule ESWC 2005 MAIN STAGE SCHEDULE Wednesday 6 July 11:00 AM : Counter-Strike - Match from Group Stage 1 02:00 PM : Warcraft III - Match from Group Stage 1 05:00 PM : Gran Turismo 4 - Troph Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 "Od manje poznatih ekipa ovde su champions (Holandija) " to ti je bivsi mysod i nisu manje poznati :P i samo mi reci jos jer 2 prolaze iz grupe i kad kgb igra prvi mec hvala Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 (edited) evo i postava nekih ekipa : astralis (natu - NicoustiE - Guardian - tihOp - bloodR) GoodGame - (MaYeRs - dim2k - OliGan - issam - baldours) Four Kings - (GoodFella, Red, elemeNt, Magiacapra, aKu) mousesports - (Blizzard - PapsT - Roman R - gore) Clan-IT - (hpx - Galahat - FaG - mJe - Bloddy) Ninjas in Pyjamas - (HeatoN - Pott1 - ins - walle - zet) I can see you - (speedi - zaki - kixer - draken - striker) Team3D - (volcano - cBz - ksharp - moto - dominator) forZe - (Xenitron - Flatra - ex - xomA - brhr - mAddog) Virtus.pro - (groove - Sally - Snoop - F_1N - LeX) Hostile Records - (genocide - bisou - curiel - falco* - XpReS) x6tence.AMD - (DrastyK - MusambaN1 - FlipiN - milicua - GuMmY) GameCrashers - (chucky - fenix - lance - rdz - ton) SK Gaming (Drally - spx- whiMp - eGene - zonic) compLexity - (Warden - fRod - sunman - tr1p - storm) Lunatic-hai - function zer0 - (kurandus - fez - skz - deathsbane - davio) Defusekids - (Bax - Spacey - Azra - Apollo - luce) Revoltz - (a[D]r - bebe - Ch4c4l - marcello - Jorginho ) Team9 (raven - xione - oops - real - Jungelbobo) a-Losers.MSI - (Bodo - DonKamilo - Fragmaster - Kapio - rabble) wNv - (aps - aQi - rap - bigun - ray) uniscreen - Almost Famous - (RenegadE - Bladepro - Daffy - nemoj-taka - CPU) KKA - (carref0ur - Ig0r - ZizibR - Elite - Kekec) Club35 - G.Stoyanov) xDk - (DoZeR - Szabolcs - kic$i - zsoltee - sh0kk) Play.it - (sKizzo - r1cky - Arrayate - nAFAI - Jimmy) CEA - (MasterMe - xire - minto - xyLo - r0y) Royal Flush - (fox - JuDiCe - Kickfl1p - calc - iNsideR) Earthquake - (SeDaN - Ferdi - DecE - kamikaze - Shadow KGB Team (Serbia Montenegro) - (mali zen - COMMA - Vlada - confy - hybaa) AMD*team.Quash - (chaos - Jave TankJR - mafia - reqm) Edited July 6, 2005 by suba Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 fali ti u mouzu neo :> Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 vidi stvarno :)) Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 5. grupa : mouzsports, lunatic hai, fzer0, royalflush, chosenfive, kka, eq Mouz i korejanci su ubedljivi favoriti, dok portugalski royalflush ima calca kao oruzje. fzer0 nije ekipa od koje mnogo ocekujem u ovoj grupi, vece sanse dajem rumunima. kka, nazalost ocekujem poslednje mesto. Eq je moguce iznenadjenje u ovoj grupi, pa chak i za drugo mesto, ako odigraju kao protiv TeG-a na rumunskom qualiju. 6. grupa : astralis, SK, a-Losers, KGB, elitasports, C35, IntenseEG Mozda i previse navijacki ali nadam se :) 1. mesto u grupi skoro sigurno uzima Astralis koji ce ovde iskoristiti svu pripremu koju je WEG mogao da im da. SK ce igrati na pojedince i dalje i ne ocekujem nista posebno od njih ali su i dalje van domasaja. C35 i a-L su samim tim glavni protivnici KGB-a za dalji plasman. Mislim da je nivo skila tu negde tako da - uz malo srece sve je moguce. moja prognoza : 1. astralis 2. SK 3. KGB-team 4. Club35 5. a-Losers 6. elitasports 7. IntenseEG Vidi se da je navijachki... a-L bi mogao da iznenadi sve i da veoma lako zauzme 2. mesto u grupi. KGB-u ide na ruku to shto prvo igra sa slabijim ekipama iz grupe, barem sam tako video na eswc sajtu, pa ce imati priliku da malo bolje vidi mecheve favorita. 7. grupa : NiP, Virtus.pro, DkH, asasinslist, eruption2, taran21 Mozda i najujednaceniji top3 duel. VP je odlicna ekipa koja ce cini mi se imati jako dobre rezultate na ovom ESWCu, NiP ima mnogo toga da dokaze ali mislim da ce jos posrtati dok je DkH tim koji je ostvario odlicne rezultate u ovogodisnem EPSu Ma nije to taj DkH iz EPS VI... Ne igraju Hanso i HUNTi, vec seste i kju, a nisam siguran ni da li igra night ili ph0s. Pre bih rekao da 6. grupa ima najujednacheniji top3... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 cTm nije otputovao. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 pajsi , reve , bax lepotice moje , startovala me vesy :D znas koja lobanja od devojke :DD Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 E osecam da nece moci da igra od transa... xD Ae bre koncentracija, odigrajte to pro i sabijte... ;) Hmm, plasman... Pa sigiran sam da ce u top3 biti Four Kings - (GoodFella, Red, elemeNt, Magiacapra, aKu) zbog elementa ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxuzz Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 pajsi , reve , bax lepotice moje , startovala me vesy :D znas koja lobanja od devojke :DD ← jedi djubre :D Quote blabla, signa, blabla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heavy Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Go KGB Go ! GL & HF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mz- Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 KGB igra od 10:00 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicpe Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 (edited) 2 grupa !!! jbt gledam nesto na mircu i neznam dal mi se vid sjemo il ono 4k vs wNv 0 - 15 za sad !!!! Edited July 6, 2005 by kicpe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 I prvo iznenadjenje: ICSU ide kuci :))) Kinezi pokazali svima kako se igra cs! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted July 6, 2005 Author Report Share Posted July 6, 2005 so true... Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 We can see them ;))) - goodbuy... Mani ih, u jbt smorio sam se, ceo dan samo gledam mecheve, a tek sutra... Juuuu xD + shto moram da ustanem u 10 ;(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicpe Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 We can see them ;))) - goodbuy... Mani ih, u jbt smorio sam se, ceo dan samo gledam mecheve, a tek sutra... Juuuu xD + shto moram da ustanem u 10 ;(( ← a meni sutra upisi u srednju skolu :PPP jbg kasnice bice u pola 11 pa cu da se smaram u igraoni ! a prvi mech igramo sa nekim elitom ? kad se igraju drugi mechevi > Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts