Highl1 Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Skoncentrisali smo se maximalno na Ristu, ali niko da prokomentarishe druge grupe. Dakle: Grupa 1: Pomalo neochekivano (ili mozda i ne), Swen prolazi grupu, uz Sky-ja i FuRy-ja. Grupa 2: Trenutno stanje je da vodi Endure, drugi Santo, treci Zerter, chetvrti Deadman. Medjutim, Deadman ima mecheve zaostatka tako da se ochekuje njegov lagan prolaz, uz Endure-a i Santo-a (?!?). Dakle, Zerter ide kuci ranije (osim ako ne dobije Deadmana, shto je malo verovatno). Takodje, Humanic izduvao. Grupa 3: Grubby prebio sve maximalno, Insomnia drugi, Wolf treci, Vankor chetvrti. Poslednja 3 kola su jako zajebana, tj i Vankor i Wolf igraju protiv trojice najjachih (jedan vs drugog naravno), tako da to trece mesto bi trebalo da pripadne boljem iz njihovog duela. Mislim da Grubby i Insomnia uzimaju prva 2 mesta np. Grupa 4: FoV, Paulyan (?!?) i ToRRen proshli, sa malim zaostatkom Luckinga iz Belorusije. Prilichno ochekivano, s tim shto je i u njihovoj grupi bio manjak igracha (Cafone i SeaWeed). I da, ne znam ko je ovaj Paulyan, mada kapiram da nije imao tezak posao. Toliko za sada. ← a torren izgubio od paulyan-a a igrao sa fov-om 1-1, strashno :D i da , ne lupetajte bjarke nije dobio re, rekao mi je francuski admin da je rez bio 1-1, a kida je pogreshila rezultat, imate i na esports.fr ili kako vec intervju sa ristom gde pricha o mechu. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 ToRRen, Sharkyjeva nocna mora. Do jaja igra u poslednje vreme. A shto se Rista vs Bjarke tiche, i 1 poen je ok vs njega i Rista se nije obrukao (opet kazem), iako je moglo bolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Evo i tog kratkog intervjua: http://www.esportsfrance.com/reportage/actualites/1505/ A evo i na srpskom: Rista je igrach koji nije bio seedovan za ovaj WC3 turnir. Malopre je dobio Bjarke-a i Novu (?!?!). Esportsfrance.com daje shansu ovom krajnje nepoznatom igrachu da kaze svoje mishljenje o turniru. Esportsfrance.com: Mozesh li da se predstavish? Rista: Moje ime je Nikola Ristivojevic, dolazim iz SCG, i igram WC3. Moj nick je RistA. Esportsfrance.com: Samo sto ste dobili Bjarke-a, odlichnog igracha, mozete li ukratko da objasnite kako ste to uradili? Rista: On je dobio svoju mapu (Twisted Meadows), a ja svoju (Echo Isles). Vec sam ga dobijao ranije, takodje i na ladderu, tako da i nije neko iznenadjenje. Tower-rushovao sam ga. Esportsfrance.com: Mozes li na dam objasnish zashto se uvek bolje osecash u LAN-u? Rista: Mislim da sam bolji u LAN-u iz mnogo razloga, najvishe zbog pinga. Esportsfrance.com: Da li mislish da cesh uspeti da se plasirash u drugu fazu takmichenja? Rista: Nisam puno trenirao, samo 5 dana (?!?), tako da mislim da necu moci da se plasiram u drugu fazu. Esportsfrance.com: Hvala na odgovorima, i srecno. Rista je izgubio od Swen-a kao shto mozete da vidite, i video intervju sa Swenom ce biti dostupan za nekoliko sati. Eto, Gr33n t3h 7r4n5la70r. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 ToRRen, Sharkyjeva nocna mora. Do jaja igra u poslednje vreme. A shto se Rista vs Bjarke tiche, i 1 poen je ok vs njega i Rista se nije obrukao (opet kazem), iako je moglo bolje. ← torren je pre ESWC-a visio po 8+sati dnevno na netu, igra sve moguce kupove i turnire tako da nije iznenadjenje sto tako prolazi. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 ma rista je imba orc da je iole vezbao sabio bi sve u grupi na lame fjurija a skyja na skill koliko ide njih iz grupe i ko su ova dva debila swen to onaj rus? i taj traya :) kako se vec zove indijanci?btw a rista dan pre nego sto je otisao bio kod mene i kaze bice boga upasce bar oni iz saudiske arabije :) i afrike :) hehehehe no luck nob :P nisi ti ja Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 ma rista je imba orc da je iole vezbao sabio bi sve u grupi na lame fjurija a skyja na skill koliko ide njih iz grupe i ko su ova dva debila swen to onaj rus? i taj traya :) kako se vec zove indijanci?btw a rista dan pre nego sto je otisao bio kod mene i kaze bice boga upasce bar oni iz saudiske arabije :) i afrike :) hehehehe no luck nob :P nisi ti ja ← hahahaha taj ist arabljanin ga zajebo sta god da je Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Tajlandjanin, pobogu ljudi.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 gg ristoni :/ Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 brawo risto bas si dobro odigrao jbg ne mozes SADA dobiti likove koji igraju po 8 sati na dan,i onako ti je ovo bilo prvu put da si isao negde a oni bili na stotine takvih turnira.Aj GL na sledecem turu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 6, 2005 Author Report Share Posted July 6, 2005 Bio bi 6 da je dosao Satiini aka kittenfortehwin.Vladicin idol :) Svejedno pokupio je dosta isqstva,i ovo je vrh sto je postigao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 otisao je video je :) sasvim dosta :) i ja bi voleo isto sad wcg is mine :D :) btw highli si sredio neke meleskinje za tamo vec :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 Vi ste verovatno chuli za sve ove likove na ESWC-u ali ja iz 5,6,7 i 8. grupe nikog neznam sem Mioua i Sweeta, a Miou nije dosao... tako da ... stvarno Rista nije imao srece... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 pa nasi nikad nemaju srece!!!!!!!!! nije nego nisu dovoljno kvalitetni igraci ,jes da je rista u srbiji bog, ali sta je pokazao na tooru,a istina je da i nemaju dovoljno uslova za igru net i to kako bilo treba da se ponosimo ovim sto imamo Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts