Longleyy Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 AAA zli tajms , moja riba ide u tajms :((( , znam , znam nemojte odma hejt... Ja joj stalno govorim da podje na exit , al ne ceca ownage.jebli je narodnjaci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 times je bio zanimljiv do pre 2meseca :/ ali za tuchu uvek ima mesta tamo :)) Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sinister Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 AAA zli tajms , moja riba ide u tajms :((( , znam , znam nemojte odma hejt... Ja joj stalno govorim da podje na exit , al ne ceca ownage.jebli je narodnjaci! ← ju, ne seri da je pustas samu tamo ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 (edited) Ju ju , da znas kakav je fajter...Nekom liku je pre 3 vikenda slomila prst kada ju je ovaj hteo za dupe ufatit. Inache tamo je uvek skrnavo , a tek sada sve napaljeni klinci kvazi fajteri loodi ko struja. Edited July 6, 2005 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 ocu ja u Tajms...pa da se namrstim i podignem obrvu...i onda da pokazem tuki onom ko me pogleda...:))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 ma snaga se presipaaaaaaaaaaaa :)D Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Ja ne idem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 ja imam u 3.15 bus za ns u kampu sam, mesto 2122, ono...navratite ako ste u kampu :) ako bude nekog rur okupljanja, call me na 0637596793 Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 (edited) ako bude nekog rur okupljanja, call me na 0637596793 u jeebote. al si to napiso ko da bi nam blajvio ako te zovnemo ;p. ;> Edited July 6, 2005 by byp_ Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sinister Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 svi vi koji idete u kamp imate free internet... bez za`ebancije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 ja sam siroche.(tacka) Smorio sam se...moji ortaci cigani doveli su u pitanje moj odlazak na exit...nakon sto sam rezervisao 3mesta u kampu,uzeo kartu sebi za petak i subotu,uz obecanje mojih ortaka da 100%(ma kakvih sto,hiljadu posto)da idu sa mnom,danas sam dobio obavestenje da obojica ne idu...naravno da su u pitanju pare,ali kad sam im ja rekao da uzmu karte oni su govorili polako,polako...i sad ne znam sta da radim...da li prodati karte?Ili da odem sam,da se nadam da me niko nece opljackati,da pokusam nekako sam da podignem sator i sve ostale stvari koje cu morati umesto uz neciju pomoc sad da radim sam!!??Blah,smorio sam se... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sinister Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 pa naravno da trebas da ides sam.... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 kapiram da ti je pametnije da odeš sam, ako si iole komunikativan, skontaćeš se sa nekim ljudima u kampu. eto ti ga jack o lantern, čak je i telefon okačio.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 hihihih evo mene u kampu atmosfera je ok stalno osetim negde vutru, ali ne mogu nigde da je nadjem xD net je free Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 ja sam siroche.(tacka) Smorio sam se...moji ortaci cigani doveli su u pitanje moj odlazak na exit...nakon sto sam rezervisao 3mesta u kampu,uzeo kartu sebi za petak i subotu,uz obecanje mojih ortaka da 100%(ma kakvih sto,hiljadu posto)da idu sa mnom,danas sam dobio obavestenje da obojica ne idu...naravno da su u pitanju pare,ali kad sam im ja rekao da uzmu karte oni su govorili polako,polako...i sad ne znam sta da radim...da li prodati karte?Ili da odem sam,da se nadam da me niko nece opljackati,da pokusam nekako sam da podignem sator i sve ostale stvari koje cu morati umesto uz neciju pomoc sad da radim sam!!??Blah,smorio sam se... ← Fuck 'em. Ako si pametan, otishao si... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sinister Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 hahaha... da ne mozes da je nadjes... :) gde su stranci ?! kaki su ?! druzeljubivi ili....? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 ma da, svi su opushteni, mada malo zbunjeni ima gomilu crnkinja ^^ a kada sam rezervisao mesto za kamp, kao dao broj pasosha, neshto nalupao i oni kao ok :) smeshno Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 svi vi koji idete u kamp imate free internet... bez za`ebancije... ← ....odakle free net u kampu, keve ti? Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Veliki magovi su progovorili...idem...Jack vidimo se tamo...da karamo crnkinje...Dizeldorf... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sinister Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 ....odakle free net u kampu, keve ti? ← sta da ti kazem, informisi se malo vise neta imaaa.... i jack je potvrdio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 ma da, bre ima neta opet sam se smorio, pa da vidim shta ima :) boli me glava... wci su strava i zhasu, video sam shpric kako pluta... a otprilike ne morate da platite kamp, samo prodjete pored... Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts