arie1 Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Skoro sam se preselio u BG, koristim modem 56k i konektujem se na akademski proxy na port 8080 ali mi nece war na euro>>> da nije zbog proxyja mozda???? Unapred hvala........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RembranT Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Skoro sam se preselio u BG, koristim modem 56k i konektujem se na akademski proxy na port 8080 ali mi nece war na euro>>> da nije zbog proxyja mozda???? Unapred hvala........ ← naravno da jeste! Da bi igrao wc3 ne smijes da imas bilo kakav oblik proxy-ja ili firewall-a. Ja sam probao sa svakakvim alatima ali mi nisu pomogli... tebi treba port maping na portu 6112, znaci da se proxy preskace! Nadam se da sam ti pomogao, ako ne reci gde nisam bio jasan - pojasnicu ti. Quote Get A Life - Go Kill Yourself Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted July 4, 2005 Author Report Share Posted July 4, 2005 Skoro sam se preselio u BG, koristim modem 56k i konektujem se na akademski proxy na port 8080 ali mi nece war na euro>>> da nije zbog proxyja mozda???? Unapred hvala........ ← Tamo sam se conn jer preko njih besplatno igram......... Mislio sam da port nema weze zato sto sam port podesavao na Operi kakve weze ima browsver sa igrom nije mi jasno????? 10x.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 meni nisi ti jasan??? moras da imas port forwarding na proxiju a ti ocigledno nemas i kakve veze sad ima opera sa celom stvari? Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted July 5, 2005 Author Report Share Posted July 5, 2005 meni nisi ti jasan??? moras da imas port forwarding na proxiju a ti ocigledno nemas i kakve veze sad ima opera sa celom stvari? ← da bi pretrazivao preko proksy servera moras da na pretrazivac podesis port i adressu...... PA sad neznam da li moram i na igri da podesim port kako bi igrao>>>>> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Sustina je bila u tome da proxy podesavanja u browser-u nemaju veze sa igrama ili bilo kojim drugim programom koji koristi internet. Za igranje ti treba otvoren port 6112 na proxy-u, da bi ga propustao do tvog racunara. U prevodu, ja ne znam ni jedan nacin kako bi to mogao da izvedes preko akademskog proxy-a. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted July 5, 2005 Author Report Share Posted July 5, 2005 Sustina je bila u tome da proxy podesavanja u browser-u nemaju veze sa igrama ili bilo kojim drugim programom koji koristi internet. Za igranje ti treba otvoren port 6112 na proxy-u, da bi ga propustao do tvog racunara. U prevodu, ja ne znam ni jedan nacin kako bi to mogao da izvedes preko akademskog proxy-a. ← Thx broo ustedio si mi muke........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 meni nisi ti jasan??? moras da imas port forwarding na proxiju a ti ocigledno nemas i kakve veze sad ima opera sa celom stvari? ← Aj plz nemoj da koristis pojmove za koje ne znas sta znace... Port forwarding nema veze konkretno sa ovom pricom. Ovde se radi i obicnom "otpusavanju" portova.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thetrooper Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Re Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted July 6, 2005 Author Report Share Posted July 6, 2005 Re?enje bi bio SOCKS proxy, tj. enkapsulirati Frozen Throne.exe preko SocksCAP programa. E sad je problem ?to akademski SOCKS proxy (proxy.rcub.bg.ac.yu:1080) malo, malo pa ne radi, tako da ni to nije neko sre?no re?enje. Promeni ISP? :) ← Znaci ja nemam nikakve sanse da igram preko neta???? POjasni ISP sta znaci...... 10X Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 ISP = Internet Service Provider. Ili ti samo provajder po naski :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 pa skini program SocksCAP, podesi u njemu akademski SOCKS proxy, i preko njega startuj war3, pa će Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 (edited) Aj plz nemoj da koristis pojmove za koje ne znas sta znace... Port forwarding nema veze konkretno sa ovom pricom. Ovde se radi i obicnom "otpusavanju" portova.. ← hehe interesantni momce a sta je "otpusavanje" molim te reci mi neznam i zelim ti da mi objasnis molim te prosvetli me pls doduse delom si u pravu ali ne bi trenutno da ulazim u pricu i objasnjavanje ali recimo to ovako da bi mogao da igra treba da na serveru ima otvoren portove 6112 - 6119 (ili kako bi ti rekao otpusene) znam ljude koji su pokusavali da je preko socksa i digli su ruke od toga. promeni providera. Edited July 6, 2005 by Nykolla Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts