Highl1 Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 pa da,ali 2k dinara vishe za povremeno igranje pesa je poprilichno, narochito ako nisi zaposlen :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bati Gol Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 (edited) pa da,ali 2k dinara vishe za povremeno igranje pesa je poprilichno, narochito ako nisi zaposlen :D ← pa igraj LOTO , isto ti je ko i PES4, Čista sreća! Edited August 1, 2005 by Bati Gol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 pa igraj LOTO , isto ti je ko i PES4, Čista sreća! ← kad te dohvatim na wcg-u, bice chista sreca da ti ne osetish gnev mog liverpula :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bati Gol Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 kad te dohvatim na wcg-u, bice chista sreca da ti ne osetish gnev mog liverpula :D ← ha-ha, a sta cu ja da budem, baldivan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Jel postoji "najbolja" ekipa u PES 4 ? tipa liverpul? Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Jel postoji "najbolja" ekipa u PES 4 ? tipa liverpul? ← ne, nego sam ja LFC fan, pa igram sa njima. Po meni i pored Wolf patcha, najbolje su Milan/Inter i Juve zbog Djidjija koji brani ko zmaj, ali ekipa ne moze da odluchi. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Znaci ocesh da mi kazesh da npr svi nece birati englesku kada se bude igralo i da ima vishe ekipa sa kojima mozesh da igrash i da budesh ravnopravan sa svakim (u smislu da je kvalitet ekipa slican, a ne kao u NFSU2 gde imash jedna kola koje su DALEKO ispred svih)? btw ja igram sa Juventusom, Ibrahimovic i Nedved 4tw! :D Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 normalno da nece svi birati istu ekipu... Naravno, nece birati balvidian, ali imash ljude koji su svoje taktike formirali za odredjene ekipe Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Znaci ocesh da mi kazesh da npr svi nece birati englesku kada se bude igralo i da ima vishe ekipa sa kojima mozesh da igrash i da budesh ravnopravan sa svakim (u smislu da je kvalitet ekipa slican, a ne kao u NFSU2 gde imash jedna kola koje su DALEKO ispred svih)? btw ja igram sa Juventusom, Ibrahimovic i Nedved 4tw! :D ← jak je juve ko zemlja :D ali ne znam da igram sa njima, ne ide mi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Wow to je tako c00l. Smorio sam se od glupe fife gde stalno gledash engleska-engleska ili francuska-francuska... PES 4 is the best! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 whoa, josh nekome smo otvorili ochi:) Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 Niste mi otvorili oci ja igram PES odavno josh smo PES 3 ja i REMA pikali svako vece kod njega na gajbi samo nisam bio siguran da li postoji najbolji tim jer se neshto i nisam interesovao za igranje preko neta/lana ili shta god. Juventus vs Inter to je meni bilo dosta :D Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 a jel igrate 2vs2? ono prilichno je zabavnije nego 1on1 Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 a jel igrate 2vs2? ono prilichno je zabavnije nego 1on1 ← u pravu si, mnogo je zanimljivije 2on2 nego 1on1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snoop Dogg Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 (edited) PES 2na2 mi nije davao uzitak kao FIFA2003. Mozda zato sto je pes mnogo bolji fudbal pa treba mnogo vise truda da bi se igraci ukomponovali. kad bih stalno igrao 2na2 to bi bila ludnica Edited August 6, 2005 by Snoop Dogg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 PES 2na2 mi nije davao uzitak kao FIFA2003. Mozda zato sto je pes mnogo bolji fudbal pa treba mnogo vise truda da bi se igraci ukomponovali. kad bih stalno igrao 2na2 to bi bila ludnica ← pa otprilike je tako, jer npr za pas napred, ili centarshut treba saigrachi da se razumeju, jer svi sedite veoma blizu drugih i ako kazhesh svom saigrachu shta zelis, lako ce ti protivnici oduzeti loptu. A kod 2on2 je bolje shto mozes da udvojish igracha, lakshe izblokirash shut protivniku i sl. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bati Gol Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 eh, ima i najbolja opcija a to je 2 na 2 al svako izabere svog igrača, dakle, uzeli smo mođo i ja Romu, i ja sam Toti a mođo je Montela, ostali igrači su AI, dakle kontroli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 eh, ima i najbolja opcija a to je 2 na 2 al svako izabere svog igrača, dakle, uzeli smo mođo i ja Romu, i ja sam Toti a mođo je Montela, ostali igrači su AI, dakle kontroli Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 to je po meni najgluplji moguci mod igranja, treba da chekash 3 dana da ti komp doda loptu, plus ako je primish tipa na 50m od gola shta ces da radish :D ← Da. Mozda bi bilo interesantno kad bismo igrali 5 na 5:) Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 Da. Mozda bi bilo interesantno kad bismo igrali 5 na 5:) ← 4na4 je max chini mi se Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bati Gol Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 4na4 je max chini mi se ← e sad, moras da budes u dobrom raspolozenju da bi ti se ovo dopalo , a ja bi bas voleo da jednog dana, a 100% ce uvesti, igramo 11 na 11, eh ludila! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 2on2 je stvarno extra ... igrao sam sa ortakom protiv nekih ljudi i prilichno je zabavno ali kao shto Highl1 kaze potrebno je malo uigravanja... Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 ZASHTO NEMA PLUSA KOD MOG IMENA A JUCE SAM UPLATIO [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 ma nema ni pored mog, a uplatio sam pre ihaha... Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 subo na 2on2 ne mozes tolko da izrazis svoj skill samo 1on1 a hajli sto pricas za juve dobri ali ne mozes tako je sigurno najbolja ekipa arsenal u fuci ali ne znam snjima da igram ne znam zasto mutavi su mi :D Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts