Vladica Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 prestanite da flamujete degeni i priznajte da je moj rep najbolji koji ste pogledali :) sutch clasikas as vladica vs rus na lt :) de mu prezivaljava peon sa 4 hp-a i zavrsava exp na ostvu da mogu sa mass da se ragradi i dobije posle sat i 49 minuta :) to su classics :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 prestanite da flamujete degeni i priznajte da je moj rep najbolji koji ste pogledali :) sutch clasikas as vladica vs rus na lt :) de mu prezivaljava peon sa 4 hp-a i zavrsava exp na ostvu da mogu sa mass da se ragradi i dobije posle sat i 49 minuta :) to su classics :) ← hahaha sad kad pomenu tog repa se secam kad te lik tornjao exp na 12 haha jos si ga isprozivao LOL :) ali dobio si partiju to se ceni btw on je imao nesto malo zlata i kopao je preko cele mape koliko se secam a vlad lajmer kao obicno bila je dobra partija. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 I posle ja imam retardiran mozak...pogledajte naslov topica, mozgovi . Vladice, ovo si hteo da postujesh u fav rep i guess . Imam ja partiju (tj. imao sam od 5h+), 2v2 LT, likovi su pobegli na ostrva i izgradili mass towera skroz okolo, a mi orc i human, ne mozemo da pridjemo. Tako da smo iscrpeli sve rudnike, zatornjali skroz oko oba ostrva, ja izashao, otishao u shkolu, a moj partner, Shvedjanin Beefcake (inache sada plB-GlaiveGuy) ostavi komp, i kaze da su izashli posle vishe od 5 sati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 I posle ja imam retardiran mozak...pogledajte naslov topica, mozgovi . Vladice, ovo si hteo da postujesh u fav rep i guess . Imam ja partiju (tj. imao sam od 5h+), 2v2 LT, likovi su pobegli na ostrva i izgradili mass towera skroz okolo, a mi orc i human, ne mozemo da pridjemo. Tako da smo iscrpeli sve rudnike, zatornjali skroz oko oba ostrva, ja izashao, otishao u shkolu, a moj partner, Shvedjanin Beefcake (inache sada plB-GlaiveGuy) ostavi komp, i kaze da su izashli posle vishe od 5 sati. ← kao i obicno slagao si za sve pare! kako moze da zatornja celo ostrvo kada je pola ostrva potopljeno?noob! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 To je bio ROC, kada nije ispravljeno to ostrvo (tj potopljen malo veci deo da bi mogao da spustish katapulte, upravo da bi se izbegle ovakve situacije). Tada je moglo da se zatornja toliko da ne mozesh nishta da spustish, bez da te dohvate toweri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 To je bio ROC, kada nije ispravljeno to ostrvo (tj potopljen malo veci deo da bi mogao da spustish katapulte, upravo da bi se izbegle ovakve situacije). Tada je moglo da se zatornja toliko da ne mozesh nishta da spustish, bez da te dohvate toweri. ← koga briga za te tvoje roc partije mi pricamo o frozenu btw.i uvek je bilo isto u rocu i u tft ostrvo nije editovano! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Fato, ostrvo je editovano pochetkom TFT-a i nemoj da lupash gluposti kad ne znash...btw, ja sam spomenuo ovu partiju samo zbog Vladicine duge partije, a ne zbog ROC-a ili TFT-a... bottom line: glup si. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts