Jump to content

Recommended Posts

Jao kako je Rista glupo izgubio drugu partiju protiv sky-a... verovatno trema... sto je koji kurac praio batse protiv dragon hawks-a... pa nije sky siso vesla jebote ... chovek mikruje ko blesav... jos ima sentry ward u njegovoj bazi i pravi batse... eto Rista je 414121 puta bolji od mene, ali ja bih pravio ridere... Rista bi ga opro sa riderima... a za partije protiv fury-a... krajnje neozbiljno ono sa wind rider-ima protiv fiend-ova... opet su mogli da rade rideri, bar dok ne izvadi fury destroyere...

E jedan mi se potez extra svideo gde Grubby igra protiv nekog elfa... pohvatao mu sa riderima sve druide ( ili kako se vec zovu, stvarno se elfovima nista neznam, oni sto vrte castuju cyclon ) na gomilu i bacio lighting shield... nema mrdanja :))

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mongoloida imas prilike da vidis svaki put kad stanes ispred ogledala, pretpostavljam da

si tu i nasao inspiraciju za tvoj post. Ja sam trenutno razocarani navijac i kao sto imam

pravo da pljujem po neuspesima nase fudbalske, kosarkaske i ostalih reprenzetacija, kako preko interneta tako i u javnosti, tako cu da pljujem i po nasim neuspesima u e-sportovima. Ako su na ovom forumu dozvoljene samo pohvale napisite to u sticky, da se zna.

ti fudbaleri i ostali primaju opasne pare za to shto se manekenishu, i imaju uslove, rista je do skoro igrao sa modema, ko i vecina nashih igracha, a i sad na boljim konekcijama imaju opet par puta veci ping nego stranci (da ne spominjemo da sky igra na aziji sa 10 pinga, ili fury kome je isp telia gde je bnet server (chitaj ping 0-5). Kritika racionalna je dozvoljena kao shto je to mario uradio, gde je lepo naglasio koje su bile moguce greshke,a tvoj hejterski post je stvarno bezobrazan. Ovo je prvi eswc, prosle godine smo imali prvi wcg, dok neke zemlje imaju to bukvalno zadnjih 10 godina, i ovo je po meni uspeh, i to veliki.

Bravo Risto, samo tako nastavi!

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

edit: vuk ostao ovde ulogovan, pravi pisac je Rista

evo ljudi pozdrav za sve vas iz pariza koji ste me podrzavali posebno, ovde je preterano, jedino skenj sto sam ja igrao prvi dan i sto su mi rekli da prolaze dvojica dalje pa sam izgubio motivaciju posle prvog poraza a i mnogo me je skenjao onaj sa tajlanda lik sto me izabjuzovao drugu partiju, jako sam ga potcenio nisam ni skautovao ni nista, i to me kostalo svega, jbg, i da znate samo da nisam imao tremu nego realno vezbao sam samo 5 dana za turnir. inace ovde ima mnogo srba na obezbedjenju i svuda tako da imamo velike povlastice, cak su nam sredili i upad na ajfela za dz pa vi vidite :)

p.s. trebao sam dobiti sky-a na turtle rock-u ali nisam scoutovao njegov expand kasnije, i trebao sam dobiti swen-a na echo isle realno :) pogledajte partije, opsirniji rezime dolazi kad se vratim iz pariza

za sada pozdrav idem da uzivam :)

vuksigna.gif

Nisam Vlado, izvini. Imam skoro 29 godina, radim na dva mesta i zbog drugih obaveza iz stvarnog zivota nemam mnogo vremena za igranje. U slobodno vreme gledam vase i strane gosu replayove i navijam, i to samo kad nema neka utakmica ili nesto bolje na tv.

Iskreno se nadam i zelim da neko od vas klinaca napravi neki zapazeni uspeh u svetu ...

pa to ti kazem imas 29 a kenjas ko zmaj pusti nas da se medjusobno gruvamo, i to za repku i sportove ko daje nama pravo da pljujemo fudbalere?sto ti nisi trenirao pa da igras za repku, nego svi ste genrali realno fud repka nikad jaca sada...

prevelik ti avatar m8

heh :) ma bitno da je otishao tamo, da vidi kako je to, a ima vremena, bice i wcg, a i sledece godine ocekujemo da ce nasi nesh uraditi vishe (nadam se, samo jednom vishe ta sreca i nama da bude okrenuta!!)

Open your mind...think Open Source

...the lips of the righteous teach many, but fools die for want of wisdom... - Robert Nesta Marley -