FATA Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 (edited) Kao sto znaju oni koji prate wc3 za par dana ce se odrzati ESWC u parizu,nas predstavnik je riki, tako da bi mogli da mu damo neku podrsku i pozelimo srecan put. ae riki da prebijes tamo koga stignes i lepo se provedi, slikaj dosta parisa=zenski i jos jednom GL. 2xHF Edited July 2, 2005 by FATA Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 (edited) E pa Risto, izmambljaj tamo sve, i kresni neku crnu kuravu u pauzi (ima ih koliko god hocesh, i njih i Kineskinja). Generalni saveti: Jedi fast food, i to u McDonaldsu npr. jer je drugde uzasno skupo (pica + sok = 20E+). Imash velike supermarkete svuda i tu se nakupuj svega i svachega jer je nekoliko puta jeftinije (i vode, jer se ne pije iz chesme, mada kao moze). Nemoj da se zajebesh da ne odesh na Ajfelov toranj, mnogo je dobro. Aj pa Rista for t3h win. Edited July 2, 2005 by Mr. Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 ma uzivaj!!!!!!!!!! mission 1. sabiti ribu, mission 2.ajfelov toranj, mission 3. supermarkets, mission ........49. pa malo i w3 gl/HF! Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 Ako osvojish turnir nacicu ti najbolju ribu u HN da je izjebeshe a ne neke kineskinje u parizu :)) Aj GL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicpe Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 koliko je kesa za 1 mest0 ??? ajde gl hf ! ! ! posle tura HF HF HF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.Tesla Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 btw sta je HN? no bilo kako bilo Risto sve najbolje na turu ... ali obavezno obidji Pariz .... GL & HF Quote About WW. Germans (oh not Germans - Fashishsts(Gitler) hard to translate) kill many (OMG my english) kill many juice(Israel, hope i true translate this nation), but in WW2 dead millions russian. AND say me plz WHY germany and austria send israel money for that and in russia not? I not racist, i live in peace and i want what european must be more loality to russians. Childerns never not must cry if they paerents wars Priceless Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 Mozak Tesla...Herceg Novi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 2, 2005 Author Report Share Posted July 2, 2005 Mozak Tesla...Herceg Novi. ← moglo bi takodje da bude i Hungary tako da St fU Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 Hu ili samo H su za madjarsku, fato. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 Hun je za madjarsku highl1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 moglo bi takodje da bude i Hungary tako da St fU ← Hu ili samo H su za madjarsku, fato. ← Ahahaha, Fata u elementu . Kao shto reche H1, H je za Madjarsku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Hu ili samo H su za madjarsku, fato. ← H na tablicama, 100% sam siguran. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Ovaj green ko da je Ristina keva... :)... i nemoj da zaboravis da operes zube pre nego sto legnes na spavanje... :) btw GL Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RistA[BH] Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 danke danke :) sutra ujutru polazimo pa cemo videti sta ce biti tamo, poneo sam aparat i svu opremu :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 3, 2005 Author Report Share Posted July 3, 2005 cuj svu opremu samo ti kamera i treba! :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Hun je za madjarsku highl1. ← Ja mislio da ce te odmah shvatiti, a i tablice za Herceg Novi su HN Risto sabij ih sve tamo i pokazi im sta mi mozemo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 hmmm videcemo kako ce biti... nije moje da pretpostavljam.. ali mislim da riki nije u top formi, nije ni vezbao puno u zadnje vreme... daj boze da sve bude u redu :) Quote ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 lepo si rekao, nije tvoje da pretpostavljash :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 cuj svu opremu samo ti kamera i treba! :) Chuj ne, pa mora da nosi mp3 player, kako ce u avionu, znash da se boji visine :)) Ae mozhda ste vec stigli, mozhda josh putujete, ne znam ni sam, samo znam da cu ubiti Ristu kad dodje, rekao je da ce mi uploadovati neka sranja a nije, vazhno da je igrao nocas do pola tri... Ae GL, i donesite neki pehar xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Kom avionu ?? (ko razume, shvatice) Trenutno nasha ekipa koja ide u Pariz putuje vec 2h i 40m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 hmm Rista nije seedovan...a to je uradjeno kranje nerealno,francuzi imaju seedove iste kao i Korea...a stvarno ne znam sta je to ToD uradio prosle godine,kada je valjda FoV bio #1 FroG #2 HeMaN #3 a Sweet #4.tipa svedjani imaju losiji nego francuzi...lol.. Kada se izvlace grupe? opet gl Risti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 na sajtu pishe Draw Pools 2 jul a sad je 5 :) btw zasto moon ne igra? jel nije proshao kvalifikacije(jer su tu Fov Endure ReiGn i Sweet) ili je prosto isqlirao ? i zasto hrvatska nema predstavnika jer bi njima sigurno igro Zeus koji igra za najbolji svetski clan pa ne vereujem da im ne daju nikoga da ide zbog toga sto misle da su losi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 na sajtu pishe Draw Pools 2 jul a sad je 5 :) btw zasto moon ne igra? jel nije proshao kvalifikacije(jer su tu Fov Endure ReiGn i Sweet) ili je prosto isqlirao ? i zasto hrvatska nema predstavnika jer bi njima sigurno igro Zeus koji igra za najbolji svetski clan pa ne vereujem da im ne daju nikoga da ide zbog toga sto misle da su losi ← kolko sam ja chuo, Masni (Vuk) nije otkupio wc3 licencu za ESWC u hrvatskoj, te ce zeus na cpl u usa, kako mi je on rekao Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 (edited) Svejedno ne bi bio ni top8 tako da mu je bolje da ode na CPL... Kada pocinje war uopste,trebalo bi oko 6,7,8 ? Edited July 5, 2005 by zerox[pro-team] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 sutra pocinje, ako se ne varam, danas je zreb Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts