spo(ghost) Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 ahahahah, budale, idete na fax ;PPP Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlito Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 stvarno ste budale ... vidite kako je ghost pametan on nije ni osnovnu zavrsio :D Quote I like the sound of killed marines & marauders Die terran die Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 stvarno ste budale ... vidite kako je ghost pametan on nije ni osnovnu zavrsio :D ← pa ovde nisam Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 :D stvarno ste ludaci! a ghoste docice i tebi jednomiz dupeta u glavu da je obrazovanje bitno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlito Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 ati je u pravu ! ja sam batalio star... i shkolujem se Quote I like the sound of killed marines & marauders Die terran die Link to comment Share on other sites More sharing options...
e9.Flaster Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Znamo mi zasto si ti batalio star... Ati chuvaj tabane :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlito Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Znamo mi zasto si ti batalio star... Ati chuvaj tabane :) ← cekaj .. tabani od atile i moj star imaju veze jedno sa drugim ??? Quote I like the sound of killed marines & marauders Die terran die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feared Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 (edited) e karlito ako ti ijednu normalnu stvar kazes na forumu svi smo mi ludi...al bas nesto nece da ti se potrefi...a i ovaj nas drugar dule treba da zatvori sve topice koji su trenutno aktivni...otvori se tema 1.13 i zavrse na tabanima i karlitu...ona sa boxerom zavrsi se na lagu koji je pitao karlita da li je pismen...i tako dalje...sve u svemu karlito polupismeno zavrsava recenicu,i topic se zatvara! edit: ovo pod topic se zatvara sam mislio da se zatvaraju topici poput boxera ili sta ja znam...gde je karlito nesto lupao ni ja ne znam sta...uglavnom daleko od pismenosti...mora da decko ima frku sa pisanjem...ili fali koji taster na tastaturi,uglavnom to nije moj problem... ak zbog ovog dobijem warn nem veze nece se ponoviti...a mislim da bi ga i karlito trebao dobiti jer non stop spamuje,lupa i proziva ... aj zop Edited February 4, 2006 by Feared Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 4, 2006 Author Report Share Posted February 4, 2006 Neces dobiti warn, a karlito je vec dobio:)...jebiga, pre niko nista nije pisao na sc forumu, sad se barem prica o atilinim tabanima:)...sta cete kad imate mnogo finog moderatora:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 dule za precednika :D i nemojte da mi dirate tabane? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feared Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 Neces dobiti warn, a karlito je vec dobio:)...jebiga, pre niko nista nije pisao na sc forumu, sad se barem prica o atilinim tabanima:)...sta cete kad imate mnogo finog moderatora:) ← pa ja pre kad sam dolazio video sam samo temu o wcg-u..kad je vanilica ispao nista se nije ni pricalo i tako...ali zato moje dve teme rulaju...ima neko nesto da kaze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlito Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 e karlito ako ti ijednu normalnu stvar kazes na forumu svi smo mi ludi...al bas nesto nece da ti se potrefi...a i ovaj nas drugar dule treba da zatvori sve topice koji su trenutno aktivni...otvori se tema 1.13 i zavrse na tabanima i karlitu...ona sa boxerom zavrsi se na lagu koji je pitao karlita da li je pismen...i tako dalje...sve u svemu karlito polupismeno zavrsava recenicu,i topic se zatvara! edit: ovo pod topic se zatvara sam mislio da se zatvaraju topici poput boxera ili sta ja znam...gde je karlito nesto lupao ni ja ne znam sta...uglavnom daleko od pismenosti...mora da decko ima frku sa pisanjem...ili fali koji taster na tastaturi,uglavnom to nije moj problem... ak zbog ovog dobijem warn nem veze nece se ponoviti...a mislim da bi ga i karlito trebao dobiti jer non stop spamuje,lupa i proziva ... aj zop ← dobro ako se moderator dule slaze sa ovim ja onda odlazim! Quote I like the sound of killed marines & marauders Die terran die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 tripujes se srki :D svi te mi mrzimo to je surova realnost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlito Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 pa dobro onda ja sad odlazim Quote I like the sound of killed marines & marauders Die terran die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts