peca1 Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 treba da uzmem internet pa me zanima sta je bolje za igrice tipa counter strike,quake.. ADSL ili kablovski net. Gde je manji ping i koji je najbolji provider? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicpe Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 t0 i mene zanima dakle ? sveznalice recite ... ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Pa ADSL je bolji kolko ja znam samo problem je shto recimo u NS-u nemozesh da uzmesh ADSL a cable preko SBB-a je zheshce sranje ...za BG ne znam shto se tiche ADSLa video sam neke reklame za sezampro i beotel valjda ne znam pa ono sad kolko koshta dunno ...al kontam da mozesh da uzmesh u bg-u pa ono plej hard go tard :D Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Preporuchujem ADSL iskljuchivo preko YUBCa... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Pa ADSL je bolji kolko ja znam samo problem je shto recimo u NS-u nemozesh da uzmesh ADSL a cable preko SBB-a je zheshce sranje ...za BG ne znam shto se tiche ADSLa video sam neke reklame za sezampro i beotel valjda ne znam pa ono sad kolko koshta dunno ...al kontam da mozesh da uzmesh u bg-u pa ono plej hard go tard :D ← ko te slago da je sbb djubre ? radi bolje neg u ctbu sigurno mozda mi 1dnom u 7 dana padne konn ali na 5min (samo restart) i cao zdrao :) маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Ako cces samo da se igras na nasim serverima i ponesto malo interneta uzmi SBB kabel ,a ako ces da visis po netu tu je ADSL mamra,...mada i kad imas dobru conn sa wirelesom isto ovnuje ma sve je bolje od 56k modema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 ko te slago da je sbb djubre ? radi bolje neg u ctbu sigurno mozda mi 1dnom u 7 dana padne konn ali na 5min (samo restart) i cao zdrao :) ← Pa ne znam samo prenosim shta sam chuo :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=29459 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts