Guest Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 (edited) SVI DEMOI----> < c l i c k > <---- size = 227,915,640 KB !!! ================================================== KGB vs. VF - de_dust2 KGB vs. NEXT - de_cbble KGB vs. N4HS - de_nuke KGB vs. N4HS - de_inferno KGB vs. N4HS - de_dust2 KGB vs. 4GL - de_inferno KGB vs. 4GL - de_train KGB vs. 4GL - de_train (2) KGB vs. 4GL - de_dust2 NAPOMENA : *KGB DEMOI*/FAJLOVI NISU KOMPRESOVANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edited June 29, 2005 by AyS Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 daj bre nemoj da vas sanjam okacite sve demoe kao sto ste to i pre radili... ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Pa što ih nisi kompresovao:( hteo sam da skinem finale ali je 30mb:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 vazno je da ima KGB-ovih demoa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Samo mi objasni molim te zasto nisi kompresovao?????????? Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Pustite choveka, kasnije, sada ovo za pochetak... Mozhda nije stigao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Samo mi objasni molim te zasto nisi kompresovao?????????? ← kapiram da svi danas imaju adsl/cable/wifi ;)? mogu jedino da okachim sve demoe ali u .zip-u i onda su oko 300mb . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
skomoza Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Kad si mogo kgb-ove demo-e da izbacish posebno mozesh i ostale... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 kapiram da svi danas imaju adsl/cable/wifi ;)? mogu jedino da okachim sve demoe ali u .zip-u i onda su oko 300mb . . . ← Pa bolje je 300 mb sve nego 300 mb samo kgb Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skomoza Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Kobrice a kad cesh ti da izbacish demoe sa tvog turnira??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 vazno je da ima KGB-ovih demoa ! ← da vazno da ima njihovih demoa... Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Kobrice a kad cesh ti da izbacish demoe sa tvog turnira??? ← Demoi su izbaceni svi koji su igrali na turu su dobili demoe dao sam svima linkove npr Menki,Confy,Brisach....Ako josh nekome trebaju linkovi od demoa neka me kontaktira na pm Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 svi demoi ce biti okaceni sutra do 15:00 :) thank u come again :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Nek ti kobrica objasni kako da okacis demoe ono na ftp server pa da ljudi mogu lepo da izbrisu :DDDDDDDD Ozbiljno aj okaci 300 mega 300 sta da se radi :D Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 a oce li negde moci da se nadju SVI demoi rarovani ili zipovani? Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 pogledati prvi post,postavljeni su svi demoi !!!!! ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 60KB/sec QL Mogu vas pohvaliti da ste brzo okacili demoe sa turnira ... n1 ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 naravno,sta si ochekivao;P ← Ali kakvi ste ljudi svi demoi su izmeshani npr n4hs_vsKgb je comtec_vs_n4hs i td i td da nepricam o tome da ste proamasili 2 klana skroz neznate ni ko su ni sta su :DDDD Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 realno sem c4hs i comteca mislim da ta 2 demoa niko nece ni gledati :) bez uvrede web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
concrete Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 da li vi ljudi znate kako se uopshte kache demoi????????? lepo uzmesh demo(jedan, a ne sve sa toora), zip-ujesh, napishesh ime, pa ga onda upload-ujesh, a ne zip-ujesh sve demoe odjednom, upload-ujesh i kao to je to,postavio sam vam demoe.... KATASTROFA!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
concrete Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 uostalom pogledaj kako su to radili na ESWC-u, pa zakljuchi sam.... http://eswc.clubforum.org/filesserbcs.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 brate eswc ti je globalno takmichenje u koje se ulaze gooomila para...kako to mozesh da poredish sa bilo chim... EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 (edited) lepo kaze suba zaboravio sam da napomenem da NE RADE demoi! Edited June 30, 2005 by watch:. Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
FireFox|Team.Teske# Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 ljudi sto niste zipovali ili rarovali ovo mnogo veliki fajlovi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 brate eswc ti je globalno takmichenje u koje se ulaze gooomila para...kako to mozesh da poredish sa bilo chim... Subo ne seri kakve ti pare trebaju da zipujes demoe jedan po jedan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts