azankog Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Ajde neka neko ostavi link sa demoima posle tur. plz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 sachekaj malo dok se organizatori odmore itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 sachekaj malo dok se organizatori odmore itd... ← Moracemo svi mi malo da sacekamo za demoe i ako svi zelimo da vidimo neka zabadanja protiv najacish ekipa POZ Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Moracemo svi mi malo da sacekamo za demoe i ako svi zelimo da vidimo neka zabadanja protiv najacish ekipa POZ ← hm...da... znate koliko je vremena otprilike potrebno posle turnira da se uploaduju demoi.... tako da cekajte.. .:))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts