ch1zra Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 a otkud ti znas da je njoj nekul ? Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 zato što ima rupu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 nije ti neki argument.. to sto bi tebi (pretpostavljam :P ) bilo nekul da imas rupu u ledjima, ne znaci da krava ima isti nacin razmisljanja... mozda ona misli "ujee.. imam rupu u ledjima... sad mogu da se qrchim kod ostalim obicnih, bezrupih krava...." Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 ne, banano, nego dz ima rupu i nije joj kul.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 o_O ?? WTF ? Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 odebljala ti lobanja od metala, ne kapiraš :P dz je devojčica, a devojčice imaju rupice, pa sam mislio da zbog toga zna kako je kravici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 e nisam ko bulja... al sam tu negde :P ... zez... nego sam zabagovao dok sam citao ivanoc prethodni post.. ucinilo mi se da pise : ne, banano, nego dz ima rupu u ledjima i nije joj kul.. pa si me zabunio skroz... ono, kolko znam iz prica sa 4uma, Dz je zdrava prava ok devojka... moje izvinjenje svima zbog zabune :] Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 ...ovuzije na veliko. v kao vupa. vupa u zidu. vupa u glavi. ebiga. sta da radis. meni je krava najomiljenija zivotinja na svetu. a ko zeli da cuje zasto rado cu objasniti. ;> Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 aj gukni :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 pa bte. to su ti zivotinje koje najvise boli Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 pa bte. to su ti zivotinje koje najvise boli Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 Zano sam jednog lika (umro je pre par godina) koji zbog raka debelog creva morao biti operisan i napravili mu doktori slican otvor za veliku nuzdu.Ali nije dugo ziveo sa tim jedno 5,6 meseci. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 ti mora da imas nesto sto od itema sto ti daje +7 na "umracivanje topika" :P Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 (edited) WULFGARE KRALJU !!!!!!! :))))) smejao sam se 10 minuta :DDDDD btw: koja se jelte sunca. i bleji. mase repom. ahaha, kako dobro izgleda sa tim tachkama :D Edited July 1, 2005 by Sa1Nt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts