Green Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Fato, ja ne razumem tu kolichinu imbecilnosti koju ti posedujesh...dakle, u nedelju ne mogu, iz vec poznatih razloga, sledeca nedelja mi je rodjendan, pre ovog topica nisam ni znao za Dota dane...shta ti tu nije jasno Fato? Aj ne zrachi svaki topic gde ja ostavim reply sa samo tebi smeshnim idiotlucima. Dakle, posle 17. sve nedelje (verovatno mogu), s tim shto cu valjda ici na more sredinom avgusta. Jednu nedelju cu sigurno doci, samo da bude naravno i dalje ovoga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Fato, ja ne razumem tu kolichinu imbecilnosti koju ti posedujesh...dakle, u nedelju ne mogu, iz vec poznatih razloga, sledeca nedelja mi je rodjendan, pre ovog topica nisam ni znao za Dota dane...shta ti tu nije jasno Fato? Aj ne zrachi svaki topic gde ja ostavim reply sa samo tebi smeshnim idiotlucima. Dakle, posle 17. sve nedelje (verovatno mogu), s tim shto cu valjda ici na more sredinom avgusta. Jednu nedelju cu sigurno doci, samo da bude naravno i dalje ovoga. ← pazi opet lazes a kako ja da znam da ne lazes ? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TUP | Geek Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Trebalo bi da bude sad u nedelju, ali ajde da pomerimo za sledecu jer je exit sad za vikend. Jebe mi se za exit. Ima 20 kompova, i u principu ide se na unapred najavu. P.S Uostalom bio je dex ( a kolko sam ukapirao igrali ste zajedno) pa vidi da dodjete sa njim. E ok hvala ti, cimnucemo dexa pa cemo se dogovoriti i najaviti. To je uz dexa sigurnih 3 a verovatno svih 5. Inace, vas dvojca ste smorili za medalju, znam da je vama zanimljivo da se prozivate na forumu, ali imajte u vidu da to jos dosta ljudi cita i da im vriste jaja da citaju vasa prepucavanja. Quote But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight For no king I will die - For my thoughts I will live Link to comment Share on other sites More sharing options...
JungleBoY Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 Meni je zanimljivo,green mu ga zavlachi ko zmaj,ko da gledam Crnu Guju,mislim Zelenu Guju ^ ^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 Geek,problem je u tome sto sam ja na exitu, a u principu ja organizujem dota dan. Tesla, ja odo za 2 sata u NS i nisam tu. A ne bih da pustim da se samoorganizujete zbog sigurnog rasula :) Sledeca nedelja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 pazi opet lazes a kako ja da znam da ne lazes ? ← Realno, seva mi paja da li mislish da lazem ili ne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.Tesla Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 ok onda nista , vidimo se na exitu :D Quote About WW. Germans (oh not Germans - Fashishsts(Gitler) hard to translate) kill many (OMG my english) kill many juice(Israel, hope i true translate this nation), but in WW2 dead millions russian. AND say me plz WHY germany and austria send israel money for that and in russia not? I not racist, i live in peace and i want what european must be more loality to russians. Childerns never not must cry if they paerents wars Priceless Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 Realno, seva mi paja da li mislish da lazem ili ne... ← mozes samo da mi se sagnes a to sto tebi seva paja.... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts