Guest Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 ma nema tu šta da se prepucavamo, skije su prosto bolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 What Ivan said. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Da priupitam ovde...jel znate koliko je ulaz na bazen na tashu, i jel ima neki popust za studente...pokusavam da se nateram da idem na plivanje od kad sam upisao faks:)...a ovde u smederevu imamo samo jedan otvoreni bazen u kome vodu menjaju jednom u mesec dana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 o borderima vs. skijasa hm. mislim da je malo plitka ta generalizacija. to je fazon ko kad bi reko kosarkasi su bolji od fudbalera jer su fudbaleri sminkeri. neam pojma. tom generalizacijom niste nista bolji od onih koji "grebu stazu", "hodaju", "manekenisu se". jer ste vi na taj nacin hejteri. a i to e jako lose. zar ne? Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 ozbiljni steva. ;> ← pročitaj moj prvi post na tu temu, ovaj drugi je zajebancija :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Ja treniram TaeKwonDo al nema preko leta pa se malo kuci i u parku smaram ali koga boli qrac za to... Ne razumem zasto to lika zanima da nije u crnoj ruci pa prikuplja podatke za uclanjenje novih clanova.....ili je samo gey sry smoren sam danas pa moram nekog da prozivam...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 lezanje i crtanje Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Ja ih mrzim zato sto su vecina debili (cast izuzetcima i Migshi :) ), previshe je to foliranja , "jao mi smo ultra kul borderi taj osecaj za feeling je super yeeeeeeeea kako je doobro voziti boord skije smoooor haaaaa njaaaa blaaaa" i tako to... Ima ih raznih :) ← izuzetak :)) meni bord poptuno odgovara i uzivam dok vozim a to mi je najvaznije... samo opushtenooo :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 (edited) Da priupitam ovde...jel znate koliko je ulaz na bazen na tashu, i jel ima neki popust za studente...pokusavam da se nateram da idem na plivanje od kad sam upisao faks:)...a ovde u smederevu imamo samo jedan otvoreni bazen u kome vodu menjaju jednom u mesec dana... ← 120 bilo pre neki dan, jedino ako nisu promenili. Svi bazeni u BG-u su 120, osim 25. maja ako se ne varam koji je 100. A da... ma nema tu Edited June 28, 2005 by Mr. Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 E na tashu je ulaz 200 dinara samo da znate, bio sam pre nedelju dana, majke mi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Strashno, prvo su na pochetku sezone kao svi usaglasili cene (120) i sada zakidaju po ushima polako svi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 200 kinti...sunce im, ala deru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 jer ste vi na taj nacin hejteri. a i to e jako lose. zar ne? ← Ne. Hejt oslobađa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 de li je spule da napise nesto o ekstremnim sportovima;))) ← debeli punz =) shto ja leba ti =) ja jedino shto sam vredno trenirao je freeclimb i to tri meseca :) a ovako svashta, mislim, hobii se na rachunaju u trening ;) @dr.nick riviera - u kom si Climb klubu bio? Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts