Jump to content

Instance i Onyxia

hellboy

Recommended Posts

ovo moze zvucato glupo, ali da li alijansa i horda imaju neke zajednicke instance u koje mogu da idu.

i drugo pitanje. ko ili sta je oniksija. koliko sam ja shvatio to je monstrum najveceg lvla u igrici, i valjda je zmaj. ali jel moze neko da mi kaze gde se moze naci i sta je tacno?

hvala unapred

ja zhivim u uverenju da su sve instance su dostupne obema stranama...jes da su Ragefire Chasm i Stokada dostupne samo rogovima protivnichke strane iz ochigledanih razloga (ok i uchesnicima raidova na protivnichki grad =o)) vidish bash me lepo podseti moratju da probam da se usnikujem u Wailing caverns =o)

e sad sta si mislio pod zajednichke? da budu i jedni i drugi u jednoj u isto vreme? to je samo battlegrounds...

oniksija jeste jedan veeliki zmaj...nalazi se u svojoj jazbini u dustwallow marshu...sto se tiche nivoa...i ona je 500/??/boss i jeste medju najjachima koji su trenutno dostupni u igri...mada shefovi iz Molten Corea (za sada najtezha instanca u igri) kao Ragnaros su mnogo tezhi za ubijanje od nje...

Sve contested teritory koje imaju instance , vaze i za alijansu i za hordu!

Pa da si ovime mislio i na questove opet gresis a cist dokaz za to je scarlet monastery u tiristfal gladesu (teritorija de je undercity) ili gnomeregan (cini mi se da horda tu ima questove posto sam ih vidjao tamo ali ne mora da znaci ...) itd itd

Mislim to gore sto si lupio je notorna glupos a ako se ja dobro secam ti si se nesto lozio po drugim raspravama sa svojim nivoom i slicno ...

Kako ljudi ne znaju igricu a kenjaju .... kad mi je neki lik rekao da druidu dmg u bearformi zavisi od oruzja i kad je poceo da me ubedjuje ... ja se levom nogom krstio ....

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

dobro hocu da kazem da u gnomereganu u njega sam dosao questom iz BB sto je ipak contested teritorija koristeci teleport jer bi bilo malo ne logicno da se motam satima i satima po aliance teritoriji, a do uldamana sam morao da doedjem prelazeci preko loch modana, a posto nikada nisam igrao alijansu ne znam da li imaju SM a ako imaju veoma je blizu , (kao kada sam doazio do gore navedenog uldamana)

A ti mohican ako imas nesto pametno da kazes reci , a ne spamuj o tome kako se ti razumes u WoW...

Svi su shvatili sta sam rekao osim tebe, zato se zapitaj 2 puta pre nego sto postujes jos jednu ovakvu glupost...

The Earth Mother smiles upon us

zyg5bs.jpg

dobro hocu da kazem da u gnomereganu u njega sam dosao questom iz BB sto je ipak contested teritorija koristeci teleport jer bi bilo malo ne logicno da se motam satima i satima po aliance teritoriji, a do uldamana sam morao da doedjem prelazeci preko loch modana, a posto nikada nisam igrao alijansu ne znam da li imaju SM a ako imaju veoma je blizu , (kao kada sam doazio do gore navedenog uldamana)

A ti mohican ako imas nesto pametno da kazes reci , a ne spamuj o tome kako se ti razumes u WoW...

Svi su shvatili sta sam rekao osim tebe, zato se zapitaj 2 puta pre nego sto postujes jos jednu ovakvu glupost...

Nesto nisam primetio da su ljudi shvatili posto je kole isto tako prokomentarisao tvoj post a to sto se tice ulaza u gnomeregan iz bb-a kake to veze ima .... a to da nisi znao da alijansa ima questove u skarletu samo pokazuje kolko pojma nemas ... hordu nisam presao nivo 22 a opet znam i vecinu questova koje imamo zajednicke i sl ... pa sto se skarleta tice makar tamo redovno gankujete !!! Mi moramo da skarleta da prodjemo sledece teritorije .... hilsbrad - alterac - silverpine forest - tiristfall glades (i to ispred undercityja) ... jeste blizu je u pm ...

Jedina stvar kod Onyxie i Ragnarosa je to sto ti je potrebna ogromna kolicina m8ova (raid grupa u glavnom se koristi), takodje je ponekada veoma tesko rogue-ovima da rade onyxiju zbog high threat koji izaziva cheap shot ili kindey shot, dovoljno je da kine ony i nema rogue-a :D

@mohican:

U zivotu nisam igrao sa alijansom , zato i nemam mnogo informacija o njima , a i ako si provalio , kada udjes u instancu , siguran si od napada drugih grupa,a kada uradis questove , nista te ne sprecava da aktiviras soulstone, a ne da se provlacis kroz nasu teritoriju o5, naravno da ce da te napadnu ako si odgovarajuci lvl , to bi i svaki alijanser uradio kada bi se ja nasao na njihovoj teritoriji!

A inace na mom serveru alijansa je ona koja gankuje, i provodi ceo svoj zivot u cirose campingu kako bi mogli o5 da ga ubiju i da vriste od srece sto su nesto postigli u zivotu!

neki alijanseri su toliko extremni u svojim namerama , da po nekoliko njih sedi pored corpsa , dok drugi cekaju na groblju da se res-uju ljudi!

no comment

Ja mislim da smo odgovorili na sva pitanja koja su zanimala hellboy-a

:D

The Earth Mother smiles upon us

zyg5bs.jpg

svi top bosovi su taktika/logistika+samokontrola od strane nekih ljudi =o), a sve se svodi na chisto fizikalisanje...ono kada je odgovarajuca taktika ugovorena samo treba prichekati tih 20 min da prodje a da se neko ne smori i krene da pravi gluposti i protivnik ce biti mrtav...

samim tim su ovakvi raidovi mahom guild only - jer ne zhelish 2 retosa da ti sjebu sve

samim tim rogovi sa normalnim mozgom netje pokushavati da ostvare nove visine u DPSu nego ce imati staedy hing damage output, isto tako i za overnuking magove, isto tako i za hi equipment hantere...sve se ovo reshava polako i natenane...drugachije ne mozhe =o)

Mi na silvermoonu smo juce ubli Onyxiju .34 u party-u.Za onyxiju je samo vazna taktika.ubili smo 8 bossova u Mc i mogu reci kad ih jednom ubijes postanu mnogo laki.Svaki boss ima taktitku sa kojom se ubija.Sto se tice onyxije glavniu posla odradjuje samo 1 warrior i taktitka kako da izbegnes breath.Nama u hordi je lakse jer imamo shmana koji bacaju toteme protiv feara,sto je najajce oruzje od onyx.kad smo je zadnji put ubili 1 nas warior je zavrsio q za najbolji Tank sword u igrici.kad je ubijes sledecih pet dana ne mozes ici ponovno da je ubijas.U Mc imas 7 dana da stignes do Ragnarosa.Svi itemi koje bacaju bossovi u MC su Epic.2-4 u zavisnosti od bossa.

Mi na silvermoonu smo juce ubli Onyxiju .34 u party-u.Za onyxiju je samo vazna taktika.ubili smo 8 bossova u Mc i mogu reci kad ih jednom ubijes postanu mnogo laki.Svaki boss ima taktitku sa kojom se ubija.Sto se tice onyxije glavniu posla odradjuje samo 1 warrior i taktitka kako da izbegnes breath.Nama u hordi je lakse jer imamo shmana koji bacaju toteme protiv feara,sto je najajce oruzje od onyx.kad smo je zadnji put ubili 1 nas warior je zavrsio q za najbolji Tank sword u igrici.kad je ubijes sledecih pet dana ne mozes ici ponovno da je ubijas.U Mc imas 7 dana da stignes do Ragnarosa.Svi itemi koje bacaju bossovi u  MC su Epic.2-4 u zavisnosti od bossa.

Dobro cemu svo ovo pisanje ako nam ne napises ili linkujes taj epic sword(best tanking sword) ? :D

-------------------------

WoW Server: soon to be updated...

Character: soon to be updated...

Quel'Serrar

Binds when picked up

Unique

Main Hand Sword

84 - 126 Damage Speed 2.00

(52.5 damage per second)

+12 Stamina

Classes: Warrior, Paladin

Durability 105 / 105

Requires Level 60

Chance on hit: When active, grants the wielder 20 defense and 300 armor for 10 sec.

"The High Blade"

Sells for 11 Gold 26 Silver 51 Copper to vendors

U pravu si najbonje oruzije za tanka. Ovo je moj next goal in game :).

mada

Vis'kag the Bloodletter

Binds when picked up

Unique

One-Hand Sword

100 - 187 Damage Speed 2.60

(55.2 damage per second)

Durability 105 / 105

Requires Level 60

Chance on hit: Delivers a fatal wound for 240 damage.

Sells for 13 Gold 52 Silver 66 Copper to vendors

nije losh , dropuje ga onyxia, najjaci purple pvp mac, ako izuzmemo legendary azdaje.

shteta shto su unique ,da nisu dual wield bi imao nekog smisla.

Edited by Immortalis

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

@Zyxan'Ghaz

Dechko ja predlazem ti da izbrises nalog bacis wow i odes u poljoprivredu !!!

Kakav kidney shot i cheap shot na onyxii ? Mozda nisi primetio do svog lvla 60 ali svi bossovi su imuni na stun a sheap i kidney su stunovi stoga ti blage veze sa zivotom nemas !!!

Uglavnom se koristi raid grupa ? reci mi samo ko je radio onyxiu ili molten u partiju .... reci mi samo ko je prosao ona prva dva dzina u moltenu u partiju a kamoli bossa nekog ?

Mrzi me ali kad bih se potrudio sakupio bih kolekciju tvojih budalastina koje si nalupetao po forumu sto me dovodi do pitanja dal ti bre uopste igras wow ili neku drugu igru ???

Elem problem sa rogueovima u instancama je sto za njih nema heala vec se oni bandageuju i moraju da koriste feint da izbegnu agro posto se na jacim bossovima mana cuva ko oci u glavi i ne sme se trositi na roguea koji nosi leader a boss ga zabada za 2000-3000 dmga

evo juche warrior lvl60 warfreak solovao je onixiu ^^ ortak iz pancheva

dunemaul server

[:D][:D]

wowscrnshot0628051847140qd.jpg

uspeo je da je tankuje nekih 8-10sec bez heala

pa je umro... al eto udjite vi ako mozete 10 metara do onixie sami i zivi...

naravno nije ga onixia odmah napala... nego smo je gledali par minuta

Edited by pimpin`

uvek moze bolje...

evo juche warrior lvl60 warfreak solovao je onixiu ^^ ortak iz pancheva

dunemaul server

[:D]  [:D]

wowscrnshot0628051847140qd.jpg

uspeo je da je tankuje nekih 8-10sec bez heala

pa je umro... al eto udjite vi ako mozete 10 metara do onixie sami i zivi...

naravno nije ga onixia odmah napala... nego smo je gledali par minuta

8-10 sec, taman dok je trajao shield wall :)))

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom