Jump to content

Igrica zakuca

kypck

Recommended Posts

Kada igram Far Cry ili GTA San Andreas, desava mi se da kom totalno zakuca. Sta moze da bude u pitanju. Sumljam na grejanje procesora, ali namesio sam da pisti na 70, a kada pogledam, obicno je oko 66 stepeni. Znaci ne zapisti, samo zakuca.

Imam Bartona 2500+,GB plocu, 2*256 dual chanel na 400, asus 9600 XT, WD160Gb...

Ma ne verujem da su drajveri, jer sam Far Cry odavno zavrsio i sve je bilo ok. Sada sam ga ponovo instalirao da bi pogledao kakva je slika na novom monitoru i pocelo je da mi se desava.

GTA nije odradjen jos kako treba, sli pojavice se patch.

Sada mi se vise ne desava, smanjio sam detelje efekata na low i aa na 1*. Igram na 1280*1024. Moguce da se kartica pregreje, a sada kada sam je malo rasteretio vise ne. Videcemo. Treba da zamenim RAM i da ga stavim vise, pa cu onda da vratim na jace da vidim da li ce onda da "kuca". Mozda je i do memorije...

Imam a64 3000+ 512ddr kingstone His 9800pro i ne zakucava far cry, San Andreas nije uopshte zabo. Normalno skini nove catalyste ili omega drajvere. Mada moze da se desi da je do dravera za zvuk (!), i meni je ovo chudno ali na nekim konfama je ovo reshavalo problem.

Edited by sTaLjin

Znate shta, ja imam 1gb ddr-a, barthon na 2500+, fx 5600 na 256 RAM-a, nForce dvojku... I do sada mi je jedino pucao gta:sa, gubio sam vreme trazheci po stranim 4umima odgovor, nisam mogao da pronadjem, i kada mi je automatic update downloadovao i instalirao sp2 sve radi normalno... E sad valjda je zbog toga xD

Probaj, ako nemash sp2 downloaduj ga... Ja do sad nisam mogao jer sam imao dial-up, a sad kad sam uveo wireless nije mi bila greda :))