kypck Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Kada igram Far Cry ili GTA San Andreas, desava mi se da kom totalno zakuca. Sta moze da bude u pitanju. Sumljam na grejanje procesora, ali namesio sam da pisti na 70, a kada pogledam, obicno je oko 66 stepeni. Znaci ne zapisti, samo zakuca. Imam Bartona 2500+,GB plocu, 2*256 dual chanel na 400, asus 9600 XT, WD160Gb... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Mmeh, let's have a look. Za pocetak, skini nove drajvere za Radeona. Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 ja sumLJam da se kuca grafička od pregrevanja.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 pogledaj zadnji post , mnogo ljudi ima prblema sa gta:sa btw. za far cry ne znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kypck Posted June 24, 2005 Author Report Share Posted June 24, 2005 Ma ne verujem da su drajveri, jer sam Far Cry odavno zavrsio i sve je bilo ok. Sada sam ga ponovo instalirao da bi pogledao kakva je slika na novom monitoru i pocelo je da mi se desava. GTA nije odradjen jos kako treba, sli pojavice se patch. Sada mi se vise ne desava, smanjio sam detelje efekata na low i aa na 1*. Igram na 1280*1024. Moguce da se kartica pregreje, a sada kada sam je malo rasteretio vise ne. Videcemo. Treba da zamenim RAM i da ga stavim vise, pa cu onda da vratim na jace da vidim da li ce onda da "kuca". Mozda je i do memorije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 (edited) Imam a64 3000+ 512ddr kingstone His 9800pro i ne zakucava far cry, San Andreas nije uopshte zabo. Normalno skini nove catalyste ili omega drajvere. Mada moze da se desi da je do dravera za zvuk (!), i meni je ovo chudno ali na nekim konfama je ovo reshavalo problem. Edited June 25, 2005 by sTaLjin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kypck Posted July 1, 2005 Author Report Share Posted July 1, 2005 Drugar mi kaze da mu izgleda kao da graficka zakuca. Evo sad mi se opet desilo, iako sam malo samnjio detalje. Kaze da mozda kuler na grafickoj se zaprljao, usporio. Rece mi da probam da stavim malo masinskog ulja u njega... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 Znate shta, ja imam 1gb ddr-a, barthon na 2500+, fx 5600 na 256 RAM-a, nForce dvojku... I do sada mi je jedino pucao gta:sa, gubio sam vreme trazheci po stranim 4umima odgovor, nisam mogao da pronadjem, i kada mi je automatic update downloadovao i instalirao sp2 sve radi normalno... E sad valjda je zbog toga xD Probaj, ako nemash sp2 downloaduj ga... Ja do sad nisam mogao jer sam imao dial-up, a sad kad sam uveo wireless nije mi bila greda :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kypck Posted July 1, 2005 Author Report Share Posted July 1, 2005 Sada sam hladio graficku fenom dok sam igrao i nije zakucala skoro sat vremena. Verovatno se kuler isprljao. Sada cu da ga podmazem u nadi da nece vise da to zeza. Videcemo sta ce biti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts