Jump to content

Recommended Posts

Grubby se prilichno zajebavao koliko sam ja chitao negde. Mislim, ja imam (tj imao sam) 3 ili 4 repa gde savijam Zertera, mada kapiram da je napredovao dosta). Grubby je dosta bolji od Zertera...

"I'm normally not a praying man, but if you're up there, please save me Superman."

- Homer J. Simpson

Ma vazi Yuri sto moze bilo ko da se sprda sa Zerterom,ne kazem ja da ce on da osvoji,nego da je dobar,sada ce da igra za fnatic...Grubby jeste bolji,ali ne puno...Mislim pogledajte ENC kako je Zert savio TaKe-a,jednog od najboljih humana u evropi...a i + je elf :D

TaKe je dobar ali nije igro neko vreme otuda takav ownage od zertera jebiga desava se,ali bre care samo razmisli malo...pa de bre mozes da uporedis zertera i grubbya,razlika u skillu i iskustvu je ne znam...evo aj napravimo opkladu ako oces..ja kazem da nijednu partiju grubby nece izgubiti od zertera..ti smisli u sta aj jel moze? (ali pazi ozbiljno) [8D]

kao sto ti green kaze zerter nije nista posebno sada je napredovao dosta ali je i dalje daleko od vrha.

Sa zerterom sam igrao dosta puta i ako se nevaram 3:2 za mene je ili 2:2, a vs take-a mi je 2:0.Ima dosta igraca cija se imena dosta spominju i u nekom su klanu igraju lige itd a u stvari nisu nista posebni, siguran sam da ce ti to potvrditi i drugi nasi igraci koji su igrali vs takvih vise puta. Ne poredim sebe sa njima samo ti kazem da su dosta niza klasa od vrha. (+ zerter je elf:) ).

Isto sam igrao i sa samim vrhom Zacard, Grubby, Tod, Fov, Gostop i ostali i veruj mi vidi se debela razlika u skill-u kada poredis njih sa Zerterom i ostalim igracima njegove klase

Edited by YuRi-

kao sto ti green kaze zerter nije nista posebno sada je napredovao dosta ali je i dalje daleko od vrha.

Sa zerterom sam igrao dosta puta i ako se nevaram 3:2 za mene je ili 2:2, a vs take-a mi je 2:0.Ima dosta igraca cija se imena dosta spominju i u nekom su klanu igraju lige itd a u stvari nisu nista posebni, siguran sam da ce ti to potvrditi i drugi nasi igraci koji su igrali vs takvih vise puta. Ne poredim sebe sa njima samo ti kazem da su dosta niza klasa od vrha. (+ zerter je elf:) ).

Isto sam igrao i sa samim vrhom Zacard, Grubby, Tod, Fov, Gostop i ostali i veruj mi vidi se debela razlika u skill-u kada poredis njih sa Zerterom i ostalim igracima njegove klase

kako vas volim..

svi sabijate sve na tom ladderu, ti, green, vladica, freeman, fata itd.. a niko ne moze da prodje 4-5 kola incupa, ili da dobije Ristu kod nas..O cw-ovima da ne govorimo, i bo3 sa nekim stranim klanom/reprezentacijom

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Verujem ti ali ja nemam ni jedan high lvl acc,pa da mogu da vezbam i prosudim ko kako igra,jedino sam od gosua igrao sa RotterDaMom i zgazio me je jako,a tu je negde sa Zerterom...Uostalom sada ispade Zerter noob,to sam i ja mislio a stvarno nije...Btw Greene,igras opet,koji ti je acc?

kako vas volim..

svi sabijate sve na tom ladderu, ti, green, vladica, freeman, fata itd.. a niko ne moze da prodje 4-5 kola incupa, ili da dobije Ristu kod nas..O cw-ovima da ne govorimo, i bo3 sa nekim stranim klanom/reprezentacijom

Brate, ja sam za sve te pobede o kojima sam prichao imao repove, i bio je deo njih na Junku, proshao sam jednom u top8 na mastersu i 4-5 puta u top 32, a na incupu 2-3 puta u top32 takodje. S obzirom da sam imao modem, a i dalje ga imam, nisam bash mogao mnogo vishe da napredujem od toga (valjda).

Ovo je skroz tachno, vidi se razlika u microu, brzini i chemu sve vec, ali niko ne kaze da je Zerter losh, naprotiv, ali ovaj razgovor je zapocheo time shto je neko za njega rekao da je mozda bolji od Grubby-ja sada, a istina je da je Grubby vec imao obezbedjen put u Pariz i da mu je sevao paja za Zertera, a verujem da bi ga dobio bar 9 od 10 na nekom velikom takmichenju. Dakle, Zerter JE DOBAR to stoji (i jako je napredovao u zadnje vreme), ali poredjenje sa Grubby-jem nije na mestu.

@Zerox: Ne igram, dok ne dobijem neki bolji conn ne igram sigurno (eventualno Dotu neku kad skinem patch [:)] . Dosta mi je igre sa modema.

"I'm normally not a praying man, but if you're up there, please save me Superman."

- Homer J. Simpson

kako vas volim..

HIghl1 ne mesaj me sa njima :),inace incup sam igrao samo 2 puta od kada je izashao,jer nemam nedeljom neta u to vreme ili spavam,a sto se tice laddera nikada se nisam ni hvalio niti spominjao da sam sabio nego extra igraca (osim grubbya kada se on sprdao vs mene),ali kao sto kazem ja znam da je mene to usralo jer se stvarno jako sprdao.A sto se tice Riste,on jeste najbolji nash igrac trenutno i ja nikada nisam ni tvrdio da sam bolji od riste,ili da je rista bulja....Sto se tice nashe war3 scene sada sam u velikoj formi trenutno,a i dokazao sam to sa top4 na eswc,kao sto sam ti i rekao pre eswca,ali mora tu josh dosta da se vezba :).

A sto se tice Zertera,on je shit od igraca ako mene pitate,pa taj ne moze da se poredi sa Grubbyem,o boze Zerter.......pa dali ste vi normalni ?:)

logo_phpBB.gif

highl ja sam bio u top16 u incupu (a ako se nevaram jednom i u top8 ili je i to bilo top16) a inace incup nisam igrao mnogo puta , sto se tice riste nisam nista rekao, on je bolji od nas i nisam se hvalio sto sam sabio i zertera i take-a i neke druge "gosue" jer ih je rista isto dobio i videli smo sta rista radi tim "gosu-ima" kada je u formi

koji cw-ovi? i bo3?

Edited by YuRi-

Verujem ti ali ja nemam ni jedan high lvl acc,pa da mogu da vezbam i prosudim ko kako igra,jedino sam od gosua igrao sa RotterDaMom i zgazio me je jako,a tu je negde sa Zerterom...Uostalom sada ispade Zerter noob,to sam i ja mislio a stvarno nije...Btw Greene,igras opet,koji ti je acc?

igrao sam i sa roterdamom i njega sam dobio 2-0 ali mislim da je odlican igrac i da je dosta bolji od mene potovo sada kada je u max formi, iako sam ga dobio (hex kada navata gadno je :P) , a isto mislim da je roterdam bolji i od zertera. Ne govorim moj rec vs igraca da bi se hvalio nego pravim razliku skilla kod tih igraca jer o tome bas i diskutujemo.Recimo da u tu klasu ispod vrha spadaju vankor,roterdam,ciara(mada po meni on malo odskace od njih),caravagio(jbg nije u formi), sase, take, miou(isto odskace), taker, sunshine, rholle (losiji je malo) itd.