Guest Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Od svega sto je pisao to za kineze je najtacnije Zivim u bloku 70 i znam kakvi su.Kreste na ulici a djurbre bacaju gde stignu. Ne prilazim im tako da neznam da li smrde ← ja zhivim u 70. bloku, i kod kineza je isto sranje kao i na buvljaku, gde su 'nashi'.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 (edited) Mozda je u pravu za nesto ... A ovo za crkvu je veoma interesantan nacin razmisljanja. Edited June 17, 2005 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hahaha Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Sto sve shvatate tako ozbiljno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 (edited) Kao prvo niko ga nije pitao za misljenje o Kinezima i Crncima.Tako da to je automatski jedna velika glupost. Bolje da je napisao kakav je on pa da ti koje on mrzi vide kakvi trba da budu. A ovakvi hejterski tekstovi su mi oduvek bili nejteze smaranje. Edited June 17, 2005 by Cell Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hahaha Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Pa jebiga,vidis da je lik u kasnom pubertetu hteo da pokaze svoj intelekt i duhovitost na vrlo los nacin,mislio je da ce nekome biti zanimljivo,i stvarno meni je bilo zanimljivo citajucu kako lupeta,shvatio sam to kao salu i lepo me nasmejalo,nema veze sto nije imao odgovarajuce argumente,a verujem da i liku seva paja za to. Nego izvalio sam da stavljam malo smajlija u postovima,pokusacu da ispravim to,deluje mnogo pozitivnije. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 pesmo-mrtve-dece, mene samo zanima zashto ti tako ochajnichki branish tog lika? kip in majnd da nisam ni na chijoj strani, samo me zanima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Niko u topicu nije reko da je crkva do jaja ali nije tema za pljuvanje ← tacno tako, crkva nije tema za zajebavanje, posebno ne pravoslavna crkva Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 tacno tako, crkva nije tema za zajebavanje, posebno ne pravoslavna crkva ← postoji znachajna razlika izmedju pljuvanja i zajebavanja.. sve mozhe biti meta zajebavanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Pa moze i svako pluvanje da se okarakterise kao zajebancija ali nije to poenta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 ima nas raznih jbt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 ...meni je bilo zanimljivo citajucu kako lupeta,shvatio sam to kao salu i lepo me nasmejalo,nema veze sto nije imao odgovarajuce argumente... Da, ali je najveca ironija sto je verovatno lik bio mrtav ozbiljan... Da nije, ne verujem da bi to radio... Ako nista, zeleo je da skrene paznju, a to je podjednako debilno. Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 18, 2005 Author Report Share Posted June 18, 2005 pesmo-mrtve-dece, mene samo zanima zashto ti tako ochajnichki branish tog lika? kip in majnd da nisam ni na chijoj strani, samo me zanima ← Evo, ispostovacu... i reci par stvari o liku. Branim ga zato sto mi je ortak, ali na prvom mestu ga branim zato sto je tekst sasvim neozbiljan i nepretenciozan, to je pisao iz dosade, trebalo mu je nekih 15-20min( i to dok je chatovao samnom) mozak... raspust...nejebica.... inace.. podpisujem da lik je sve samo ne glup Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 mrznja zaglupljuje i zaslepljuje... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXoDuS Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 Maddox je za njega....uf pa ne verujem da ijedan pisac pise toliko bolje od mene kolko madox pise bolje od njega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 nije vredno bilo ni klikanja..(potrosio sam dzabe jedan klik i nekih 3 sec zivota)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 tacno tako, crkva nije tema za zajebavanje, posebno ne pravoslavna crkva ← Ti i svi ostale imate svoje stavove o crkvi i ja to postujem. Ali ni ti ni bilo ko na ovom svetu ne moze da mi zabrani i da mi govori sta ja treba da mislim o crkvi i o drugim stvarima. Moje licno misljenje, a to dal se neko slaze sa mnom ili ne mene interesuje, je to da je crkva pogotovo katolicka, i cela ta manifestacija jedna velika parodija i zaslepljivanje ljudi. Ponavljam nikom ne forsiram svoje misljenje niti ubedjujem u suprotno ili cak namecem svoje. ALi stojim iza toga i to je moja licna teorija. Crkva je napravljena da bi manipulisala ljudima i na neki nacin kontrolisala. Podatak koji mi je jako interesantan je da je crkva (katolicka pa pravoslavna) organizacija-e koja ima najveci budzet. Veci od Microsofta !!!! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 koja pravoslavna? jedna pravoslavna crkva ne postoji... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXoDuS Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 Zaista, na onim markicama covek bi mogao da zgrne bogatsvo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobas Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 dip shit. Quote pozdrav autoru pisme niš mi se ne da Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 ako shvatite text kao neozbiljno pripito kenjanje nije strashno, ako je leek bio ozbiljan(a pesma tvrdi da nije) onda je najvetji reta chije rukotvorine sam imao da chitam(posle beketa) Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 Lik je ispod prosecno inteligentna napacena budala, koja je jednom procitala maddoxa i pomislila da moze da stekne slavu kod nas pisuci po njegovom maloumnom rezonovanju isto ko maddox ali na srpskom. TOTAL WASTE OF TIME Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 (edited) Evo, ispostovacu... i reci par stvari o liku. Branim ga zato sto mi je ortak, ali na prvom mestu ga branim zato sto je tekst sasvim neozbiljan i nepretenciozan, to je pisao iz dosade, trebalo mu je nekih 15-20min( i to dok je chatovao samnom) mozak... raspust...nejebica.... inace.. podpisujem da lik je sve samo ne glup ← lik ne mora da bude ni rasista, ni smoran tip, ni glup ali brate......NEPISMEN DO ZLA BOGA ne zna najosnovnije stvari iz OSNOVNE kao sto su rechce a lozi se nesto kao m'rs u srednju.............Galilej----mooolim vas. On sebe uporedjuje sa njim smarac!!!! Sto se tice crkve...vernik sam i imam razloga da verujem i osudjujem svako nepostovanje crkve metalci: slazem se. Mnogo su brate crni i namunjeni (posebno black metall) fenseri: Verovatno je mislio na ljude koji slusaju Stoju...ali to nisu fenseri. Fancy je stil oblachenja a ne stil ponashanja ili muzicke opredeljenosti. Samo mi jos recite ko je madox jer nisam upucen... Edited June 18, 2005 by cosmiC Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 Crkva je napravljena da bi manipulisala ljudima i na neki nacin kontrolisala. ← Ne branim crkvu nit sta ali ako je to sto si reko tacno onda bi naterali svakog coveka da pude vernik Svako ima pravo na svoje misljenje i da bira da li ce da veruje ili ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 U svakoj sali, ima i nesto istine, pa vi vidite. Quote The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 bravo, stijo, jebo te, dva dana pokušavam da sročim nešto slično. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts