Pesma-mrtve-dece Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 Molio bih sve koje ne mrze da se zapute i procitaju doticni tekst... meni je ovo genijalno :) A oni od vas koji ne smatraju da jeste... reci ce mi da sam retard... pravac... http://www.geocities.com/youcanlickmyskinn...s/prvitekst.htm Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 a znam ovo.. ovo je neki lik sa heads-a... kao nije lose.. mada je previse i_wanna_be_maddox_baya... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hahaha Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 ma smesno je,ne seri :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 tekst jeste zanimljiv (bar meni) do onog dela sa crkvom, to sa crkvom nije tema za pljuvanje i nikako nemoze da mi bude zanimljivo Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 kako mislis nije tema za pljuvanje ??? pa crkva je bre najgori pederaj na celom svetu... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 17, 2005 Author Report Share Posted June 17, 2005 haha bre bre... tekst je super :) i lik nikada nije cuo za maddoxa :) Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Nekulturno, neumesno i totalno bezveze. Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 17, 2005 Author Report Share Posted June 17, 2005 Nekulturno, neumesno i totalno bezveze. ← cuti hejteru... neka mru crnci, kinezi, metalci i fenseri...crkva 2. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 skroz drugi nivo u odnosu na maddoxa maddox baca hejt ali ga podrzhava realnim argumentima, zato ga poshtujem ovaj lik mi je smeshan jer lupa gluposti i izvrce podatke u svoju korist.. a onda sam pomislio: da li on stvarno ovako razmishlja? tad je prestalo da bude smeshno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Bolje da sam cheshao muda. Nisam ni prochitao ceo tekst, samo ono o kinezima, a ostalo na preskok. Dosadno. Voleo bih da mi citirate neki od tih smeshnih pasusa. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 skroz drugi nivo u odnosu na maddoxa maddox baca hejt ali ga podrzhava realnim argumentima, zato ga poshtujem ovaj lik mi je smeshan jer lupa gluposti i izvrce podatke u svoju korist.. a onda sam pomislio: da li on stvarno ovako razmishlja? tad je prestalo da bude smeshno.. ← word. Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Ima neke istine u textu, nepismeno je napisan ali boze moj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 toliko gluposti na jednom mestu ima valjda još jedino u onim radikalskim novinama.. ali momenat kada uporedi sebe sa galilejem je prešs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 kakav retard... Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Mnogo je hejta u tom tekstu, cak i previse. Vidi se da decko malo barata informacijama i cenjenicama u svoju korist. I koliko god tvrdio da nije rasista, 100% smatram suprotno, posto je tekst suvoparna generalizacija spomenutih etnickih i ostalih grupa. Ko kad bi rekao da su Srbi tvrdoglavi i svadjalice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Ovo je moko svaki debil da uradi I blago onima koji misle da je crkva za pljuvanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Lik je ogranicen i pun predrasuda ili ti ne vidi dalje od svoga nosa... I povrh svega je dosadan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Neverovatno... Ovakve stvari mi se gade... Glavni argument protiv kineza mu je sto smrde. Budala. Iskreno, I feel sorry for him. Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Retard. Nije vredno čitanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 17, 2005 Author Report Share Posted June 17, 2005 Neverovatno... Ovakve stvari mi se gade... Glavni argument protiv kineza mu je sto smrde. Budala. Iskreno, I feel sorry for him. ← A koji vazniji argument postoji? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Od svega sto je pisao to za kineze je najtacnije Zivim u bloku 70 i znam kakvi su.Kreste na ulici a djurbre bacaju gde stignu. Ne prilazim im tako da neznam da li smrde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Da jeste,pogodio je delom i za metalce i za fensere...Ali u koju on grupu spada onda?Nisam citao do kraja,mozda je rekao,al u svakom slucaju nategnuto,humor nije na mestu a i kad vidim one gramaticke greske nekako mi je totalno bezveze... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Blago onima koji misle da je crkva do jaja. A sto se tice teksta com si com sa. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 A koji vazniji argument postoji? ← pesmo-mrtvog-mozga, da li si ti normalan... hteo sam da te iskritikujem, ali mi se chini da bi bilo uzaludno. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Blago onima koji misle da je crkva do jaja. A sto se tice teksta com si com sa. ← Niko u topicu nije reko da je crkva do jaja ali nije tema za pljuvanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts