xomi Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 za te pare...fiat bravo...i jos ce ti ostati kesha... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 Ma bre k i c mi qpuju kola za 18-ti ali vec sad planiram sve :D.A i mogu sad sa 17 da se voze kola ali uz prisustvo starije osobe od 18god sa dozvolom ← Ko te to slagao da moze da se vozi sa 17. E moj kili kad ti budes dosao na red da polazez neces ni hteti kakvo ce cimanje oko toga biti. Evo videces. Budi srecan ako ne prisvoje taj zakon. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 (edited) Razmislii ako si ozbiljan oovome , ali obrati paznju to je Cupe model , ortak ga je uzeo i ja se odushevio , mnogo dobra kola ... Edited June 16, 2005 by minisuba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 6. Kad naucis lepo da vozis (ono iskustvo),onda ti killi kupi neki malo bolji sa kompjuterskom kontrolom i hakuj ga :)da da ishakuj ga da ne troshi gorivo:) killi kupi bicikl.evo kao prezent za 18. mi ti kupujemo pomocne tochkice:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 16, 2005 Author Report Share Posted June 16, 2005 da da ishakuj ga da ne troshi gorivo:) killi kupi bicikl.evo kao prezent za 18. mi ti kupujemo pomocne tochkice:) ← dobro dosao u moju sektu koja se zove I G N O R E D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 "taj rad, da je pametan ne bi bio taksista." znaci taksisti se ne razumeju u kola...ok Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 a i imash masu inzenjera koji nemaju leba da jedu pa su igrom sluchaja izabrali taxi kao sredstvo za neku normalnu lovu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 (edited) Chuo sam i linux administratora :P Inache kili savetujem ti da kupish bajs ,bolje da se malo razvijesh fizichki/psihichki a za kola nikad nije kasno ! Edited June 16, 2005 by Tiger21 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 ako ces samo da se vozikas po gradu mozes da kupis polovnog japanca koji je presao ispod 200k i opusteno ces ga voziti josh toliko ako je iole ocuvan (tj ako poznajes nekog kod koga kupujes auto - valjda znas nekog dilera da te ne zajebe...kod mene u shapcu pola grada i okoline se bavi preprodajom i budzenjem kola pa ti preporucujem da dodjes ovde ) mada generalno polovna kola na kredit... huh bre... bolje kupi neku krdzu (jugo, golf 1 :))dok ne naucis da vozis kako treba... ovako da ga kucnesh imas sam sebi jetru da pojedes... a da tebi mam i tata kupuju.. nista onda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 Ah ko o cemu taxisti o 124...Pa jebote to je old tajmer,svi presli preko 500 000, nego uhakovani pokazivaci kilometraze pa kao "samo" 300 000.Batali to,imas vise na delove da potrosis nego na auto :) uzimaj nesto novo,naravno ne neku perverziju da je ne sjebes ili te neko drugi sjebe... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 16, 2005 Author Report Share Posted June 16, 2005 http://www.autoponuda.co.yu/vozilo.asp?id=...=&sort=0&page=1 ja mislim da je ovo to sto meni treba hm? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 ja mislim da je meni to jako ruzhan auto...Moja preporuka je da uzmesh neku hondu civic oko 90-og godishta za do 3k eura i bicesh prezadovoljan, a posle kad odrastesh necesh se odreci japanca nikada,al uzmi neshto finije kad budesh poznati haker. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 dobro dosao u moju sektu koja se zove I G N O R E D ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Btw ako jos nisi polagao, polazi sto pre jer se uvodi zakon gde ce biti mnogo ostriji kriterijumi, zapravo imas valjda 30 dana teorije i 30 dana praxe pa neke lude ispite, nesto poput onog polaganja u komunizmu. Secam se da je jedan doktor nauka rekao da mu je teze bilo da polozi vozacki nego da doktorira, uzeci u obzir da je moja keva polozila iz 5. puta sasvim je razumljivo ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Ko sto ti reko Spils dobro resenje je honda ali ako oces da potrosis 5000 evra kupi CRX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Sve sagledaj i odluci ali juga novog ne kupuj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Sad ima dobru ponudu pezo preko lizinga. Ocherupani pezo 206 sa el. podizachima, servo koshta negde oko 80e, a pezo sa klimom, abs, cd player-om, branici u boji vozila bla, bla je negde oko 100e mesechno. Ima i pezo 307 za oko 140e mesechno sa abs, klimom, servo, el podizachi i sl. Kad tvoji imaju kesha savetovao bi im da kupe ti yuga koji cesh da vozish cirka 6 meseci, pa onda da od ostatka para kupe novi auto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 17, 2005 Author Report Share Posted June 17, 2005 da video sam tu ponudi za pezo 206 i do jaja je ali ja mislim da to traje samo ovo leto @_@ btw cuo sam neke glasine da ce mozda od sledece godine kad polozis vozacki ispit morati da cekas 2 god kao da bi dobio dozvolu jel to tacno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 (edited) a jebiga golf tj u mom slucaju golf dizel nije za drkanje veoma zilava limarija i menjac ali zato blok motora i kineticki zglobovi su ocaj jal pazi za zajebanciju je ok nijedan deo nemoze da te kosta vishe od 3000 din sem bosh pumpe koja je oko 8000 al ona moze za mnogo manje pare da se popravi , al ono imash svuda delove jeftini su a i kola uopshte nisu mala unutra za razliku od nekih novih mislim npr klio i brava su dosta manji od golfa unutra ja nemogu da ih vozim kolko su mali a ovo za zakon ide ovako za volan nesmesh da sednesh ni da vozish casove dok nemash 18 , mozesh jedino pismene testove da polazesh a ovo shto bi trebalo da se uvede ali je apsurdno i najverovatnije se nece uvesti kada polozish vozacki bilo kolko godina imao sledece 2 godine mocicesh da vozish od 08 ujutru do 21 uvece i imacesh 10 pojena za svaki prekrsaj ti se oduzimaju pojeni ako istrosish te pojene mozesh da se slikash sa vozackom Edited June 17, 2005 by Intruder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXoDuS Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Jeste sigurni da je pezo 307 140 eura? Mislim deluje mi neverovatno da za 2 godine rata padne 50% pa i vise. Koji su to motori u pitanju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 blablabla ← najduži post bez tačke u istoriji rura.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 za volan nesmesh da sednesh ni da vozish casove dok nemash 18 , mozesh jedino pismene testove da polazesh ← Gresis ovaj silno gresis :) Smes da vozis casove pre 18 ali tek na 18 mozes da polazes zavrsnu voznju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4trix Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 ako je ovako, kupujem pezoa odmasadaodma.. ← alo bre jer ste vi chuli za rech inflacija? jebo mamu kad se uzima kredit uzima se se EVRI iz banke eeeeee evro skache paaa vidite koliko ce da izadje Quote http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Sylvanas&n=Chea Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXoDuS Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 Pa kolka je bila inflacija? Nije dinar skocio sa 40 na 85 vecf sa 75 na 85. Dakle opet mi deluje ne moguce? Jedino da su dali kredit na 10 godina sto sumnjam. Jedino ako daju neke najslabije motore i skroz ogoljene pezoe bez icega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts