Jump to content

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ma bre k i c mi qpuju kola za 18-ti ali vec sad planiram sve :D.A i mogu sad sa 17 da se voze kola ali uz prisustvo starije osobe od 18god sa dozvolom

Ko te to slagao da moze da se vozi sa 17. E moj kili kad ti budes dosao na red da polazez neces ni hteti kakvo ce cimanje oko toga biti. Evo videces. Budi srecan ako ne prisvoje taj zakon.

V

6. Kad naucis lepo da vozis (ono iskustvo),onda ti killi kupi neki malo bolji sa kompjuterskom kontrolom i hakuj ga :)
da da ishakuj ga da ne troshi gorivo:)

killi kupi bicikl.evo kao prezent za 18. mi ti kupujemo pomocne tochkice:)

salt wat fish fresh wat fish?

ako ces samo da se vozikas po gradu mozes da kupis polovnog japanca koji je presao ispod 200k i opusteno ces ga voziti josh toliko ako je iole ocuvan (tj ako poznajes nekog kod koga kupujes auto - valjda znas nekog dilera da te ne zajebe...kod mene u shapcu pola grada i okoline se bavi preprodajom i budzenjem kola pa ti preporucujem da dodjes ovde [:p])

mada generalno polovna kola na kredit... huh bre... bolje kupi neku krdzu (jugo, golf 1 :))dok ne naucis da vozis kako treba... ovako da ga kucnesh imas sam sebi jetru da pojedes... a da tebi mam i tata kupuju.. nista onda...

fallout_table.gif

Ah ko o cemu taxisti o 124...Pa jebote to je old tajmer,svi presli preko 500 000, nego uhakovani pokazivaci kilometraze pa kao "samo" 300 000.Batali to,imas vise na delove da potrosis nego na auto :) uzimaj nesto novo,naravno ne neku perverziju da je ne sjebes ili te neko drugi sjebe...

Bjukenon Mitch

ja mislim da je meni to jako ruzhan auto...Moja preporuka je da uzmesh neku hondu civic oko 90-og godishta za do 3k eura i bicesh prezadovoljan, a posle kad odrastesh necesh se odreci japanca nikada,al uzmi neshto finije kad budesh poznati haker.

Btw ako jos nisi polagao, polazi sto pre jer se uvodi zakon gde ce biti mnogo ostriji kriterijumi, zapravo imas valjda 30 dana teorije i 30 dana praxe pa neke lude ispite, nesto poput onog polaganja u komunizmu.

Secam se da je jedan doktor nauka rekao da mu je teze bilo da polozi vozacki nego da doktorira, uzeci u obzir da je moja keva polozila iz 5. puta sasvim je razumljivo ;)

SCJP.png

Sad ima dobru ponudu pezo preko lizinga. Ocherupani pezo 206 sa el. podizachima, servo koshta negde oko 80e, a pezo sa klimom, abs, cd player-om, branici u boji vozila bla, bla je negde oko 100e mesechno. Ima i pezo 307 za oko 140e mesechno sa abs, klimom, servo, el podizachi i sl. Kad tvoji imaju kesha savetovao bi im da kupe ti yuga koji cesh da vozish cirka 6 meseci, pa onda da od ostatka para kupe novi auto.

a jebiga golf tj u mom slucaju golf dizel nije za drkanje veoma zilava limarija i menjac ali zato blok motora i kineticki zglobovi su ocaj jal pazi za zajebanciju je ok nijedan deo nemoze da te kosta vishe od 3000 din

sem bosh pumpe koja je oko 8000 al ona moze za mnogo manje pare da se popravi , al ono imash svuda delove jeftini su a i kola uopshte nisu mala unutra za razliku od nekih novih

mislim npr klio i brava su dosta manji od golfa unutra ja nemogu da ih vozim kolko su mali

a ovo za zakon

ide ovako

za volan nesmesh da sednesh ni da vozish casove dok nemash 18 , mozesh jedino pismene testove da polazesh

a ovo shto bi trebalo da se uvede ali je apsurdno i najverovatnije se nece uvesti

kada polozish vozacki bilo kolko godina imao sledece 2 godine mocicesh da vozish od 08 ujutru do 21 uvece i imacesh 10 pojena za svaki prekrsaj ti se oduzimaju pojeni ako istrosish te pojene mozesh da se slikash sa vozackom

Edited by Intruder