Masni Ludak Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 1. Spot je kako neki tip igra karte sa 3-4 dobre picke i kao vara a ribe nonstop igraju na stolu 2. Lik dolazi u perionicu vesha i istripuje se da su tu neke tri ribe koje igraju i on luduje sa njima. Ajde poznavaoci laganih dance nota pomozite mi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 beše topik i spot za skidanje, al sad više nema, prso mi juzer na ruru.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted June 15, 2005 Author Report Share Posted June 15, 2005 a druga pesma isto jedna vesela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 Masni sorry sto kvarim, ali da ne bi otvarao novi topic ugradicu se ovde. Ne ljutis se? :) Jel zna neko kako se zove pesma koja ide u pozadini raklame za Zajecarsku gitarijadu? Sam kraj reklame, mnogo zarazna pesma. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts