mikimanc Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 kako da udjem u forbbiden lands. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 Daj da napravimo poseban forum za Dungeon Lords probleme. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamkonan Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 trebash da idesh do vartugga u skulldoon, ali on ce te primiti tek ako vidish sestru od onog kretena valdanea, e ona ti je kod onog shrinea "west of lake dread" kod harrow ruinsa... tu je sestra i trebash da je spasish od assassina pa ce ona da te smara i da te posalje kod vartugga (glavni u skulldoonu). to je "ukratko" to. probaj nabavi mapu ako nemash. imash je ovde na forumu na masta bijevom postu ili straletovom. Quote Ja ne nosim gace. Nikada i nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 ...odesh kod ut'lragada chija zaova poznaje sestrichinu matorog undhrala a ova je pala kao mala dok je jahala jednoroga i slomila nogu pa morash da joj nadjeh specijalni napitak od Aghral chiji zet je poznavao tvog oca..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 ...odesh kod ut'lragada chija zaova poznaje sestrichinu matorog undhrala a ova je pala kao mala dok je jahala jednoroga i slomila nogu pa morash da joj nadjeh specijalni napitak od Aghral chiji zet je poznavao tvog oca..... ← Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts