Jump to content

diablo lod

edd.freak

Recommended Posts

@ bartuc e dobro posto mislish da sam neki debil kad budem nashao de su mi likovi iz diabla poslacuti na mail pa ti vidi dal su chet il nisu

cheat se kaze BTW :)

Daleko od toga da sam rekao da si neki debil, ne vidim razlog zashto bih te uopshte uvredio na bilo koji nachin, samo sam rekao da sam video toliko samouverenih cheatera u vreme ozbiljnog igranja Diabla da ti nisi nishta novo :D

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

• 3 weeks later...

pachovo sam sa 1.10 na 1.11 i kad krenem da startujem igru pojavi se prozor na kome pise "halt location: , #1431 expression: unrecoverable internal error 6f8f15f9", a kada pritisnem ok pojavi se prozor sa naslovom "hey guys we got a big error here :("

sta da radim?

Treba ti "droga" ili "eject" - insert cd , ko i meni , onaj stari neradi . Pretra

dragecsig2plavi3ka.jpg

>>> Dragec Deathblade <<<

I F L - IronFistLegion - gild

Warrior / Mesmer lvl 20

wtf 1.11 ??? bartuc, sarma, plz? :) kad je to izaslo jebote... sta mislite o patchu?

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

wtf 1.11 ??? bartuc, sarma, plz? :) kad je to izaslo jebote... sta mislite o patchu?

Nisam kod kutje tako da nisam u mogtjnosti da postujem screen mog prvog Torch-a Druid 14 11 Sux ako smem da dodam...Probajte Vidite Tesko je ali ako si Godly* Mozes da ih pokrivis

Za neuputjene:

Godly*=Godlike=KEwa=Mnogo zajebani baya

Interrupts better than Kanye

Cow level mozesh da ochistish samo jednom per diff. level.

Kad koknesh Cow Kinga i exit/sejvujesh vishe ne mozesh da otvorish portal do farme. Jedino da igrash MP sa nekim ko josh to nije odradio pa da mu se pridruzish u "njegovom" cow levelu.

... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje...

Imam previshe iskustva sa tebi lsichnima da bi mogao da me lazesh...

@Sarma

Ne znam kako ide Kempova pricha za to, ali mislim da kaze da su to nashli u 1.08, moguce je da su cheatovali Grandfathera, shta zanm Immortal King armor i te lvl 87 ili lvl 90 stvari, ali Valor su mozda i nashli ko zna...

Pazi, ja sam uvek razmishljao, ako su stvarno cheatovali sve te iteme, zashto ne bi i Baranar koji je tada starno bio perverzija...

Khm, e sad bih vas prebio obojicu jebem vas nenormalne, aman taj grandfather je ispao kad mi je Ragnar bio 79ti, a on je trazio 81, i tacno se secam da je bilo u fazonu nisam spavao 2 dana dok nisam skocio 2 lvla- tad se igralo bez players 8 :)

Ukljucivali smo 6-8 kompova u Mikizu tokom noci i udri :))

Poznajesh li Kempa?

ROFLMAO :))))))

Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade

Khm, e sad bih vas prebio obojicu jebem vas nenormalne, aman taj grandfather je ispao kad mi je Ragnar bio 79ti, a on je trazio 81, i tacno se secam da je bilo u fazonu nisam spavao 2 dana dok nisam skocio 2 lvla- tad se igralo bez players 8 :)

Ukljucivali smo 6-8 kompova u Mikizu tokom noci i udri :))

ROFLMAO :))))))

Ako je to tako nadjen je na 08

Ako ti nisi vido kako je ispo Lozili su te ceo zivot

Skini atmu proveri da li je to moglo da ispadne jer ako nesto nelaze to je atma

inace znam da imas cd-hey raspade aj na bnet opikamo neki d2

Interrupts better than Kanye