Jump to content

Koja vam je omiljena simulacija voznje?

Recommended Posts

Je*ao vas underground...

"You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush."

• 2 weeks later...

1gran turismo 3 ovde su lose uradili zanoshenje ali je carski uradjeno

gran turismo 2 ne smejte se dobro su uradili da automobil moze da zanosi

a najacha je trka sa minishima gume se sporo trose na njima a najgore sa

chervolete orvete zo6 posle drugog kruga pocnes da se vrtish

3 nfs 2 hot purshit najaca nfs igra narucito kad sa ortakom se igrash policije exstra [cool2][cool2][cool2]

sonic.png

1110.png

70.jpg

residentevilfan5tc.gif

Ne bih mogao da izdvojim najbolju simulaciju poshto ne volim kada je bash realno.

Ali evo igara koje sam mnogo igrao:

1. Outrun (legenda)

2. Lotus 1, 2 i 3 (josh jedna legenda)

3. Test Drive 1, 2, 3 i josh poslednja verzija koja je izashla negde '99 je bila mnogo dobra ;-)

4. 4D Car Racing - neshto najjache shto je ikada izashlo - mogle su da se prave staze (pochetak '90-ih)

5. Screamer Rally - na 3dfx-u je tada izgledao neverovatno

6. Need 4 Speed - 2, Porsche Unleashed, Underground 1 i 2

7. Colin 2, 3, 4. 2005 nisam josh igrao zbog zashtite :(

8. GTA - mnogo je jako voziti kola u GTA :)

9. Motorhead - futuristichke trke na besnim kolima, jedna od najboljih igara koje sam igrao na 3dfx-u.

10. F1 Grand Prix - sve verzije su strava, mada sam prvi najvishe igrao.

А в чем сила, брат?

• 1 month later...

Najjaca i najrealnija voznja za pc je definitivno richard burns rally.

Ja ga i dalje povremeno igram i to na Logitech Momo racing volanu jer je samo sa volanom pravi trip.Znaci brutalno je realna i fizika je fantasticna.Graficki malo zaostaje za Collinom ali samo kada su modeli automobila u pitanju.Grafika okoline mi je bolja u RB.

A od arkadnih voznji naravno obozavam NFSU i 1 i 2 jer imaju shmek i odlicno izgledaju.Plus sjajan soundtrack i veliki izbor kola i eto hita :) A trenutno igrami juiced ali jos uvek ne mogu da se odlucim da li mi je igra sranje ili je dobra.

Eto toliko od mene.

A inace,najjaca simulacija voznje (ali na konzoli) je naravno 1 and only Grand Tourismo :)))) Kad bi napravili konverziju za PC u dupe bi ih poljubila cela PC igracka populacija :)

Vrijeme je da se dodaju novi aduti igracke industrije. Nemam nista protiv NFS, ali ima vrlo malo elementa koji bi ga cinili simulacijom.

Znaci vrijeme je da se proba rFactor i GTL. rFactor je izasao skoro, a GTL je upravo ugledao svjetlost dana i djelo je SIMBINA, koji je uradio i GTR. A dok ne zazive u punoj mjeri trenutni hitovi medju ljubiteljima motosporta i simulacija su LFS 2, GTR, stari dobri GPL i jos uvjek bez zamjene F1C sa modovima za sezonu 2004. To bi bilo sto se tice takmicenja na kruznim stazama dok na sljaci vlada RBR bez prave konkurencije.

Eventualno mozete probati i netcar, ali jos uvjek ne postoji finalna verzija igre.