Jump to content

Play off! Atlas YUBA Liga.

Formica

Recommended Posts

Par utisaka iz Pionira...

Miloje je pokazao da ipak nema nikakvih problema da i u finalu odigra doktorski, samo se nadam da ce u slichnom stilu igrati i sledece...

Nismo iskoristili dovoljno mesto gde imamo najvishe prednosti-na pleju, tek kada je utakmica vec bila prelomljena imali smo par ukradenih protiv Vasiljevica, da budem precizan, mislim da bi Vule mogao mnogo oblje da koristi minute koje igra protiv Rakica...

Svakako da je igrach koji je prelomio Luka, ako on ponovi ovakav shuterski performans, ne brinem se za drugu utakmicu, ali sumknjam da ce se to desiti ;)

Samardziski je nadmashio sebe u nekim situacijama, ali glup je kao qrac... Nadam se da ce dan odmora barem malo popraviti situaciju sa Kostinom povrdom... Nisam verovao da cu kukati za Perovicem, niti da ce Bogdanovic reshiti mech finala, ko zna shta se sve nece desiti ;)

Popovic je pokazao da je qrac od igracha...

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Samo da se na kratko ubacim oko 3-ice mladih nada partizana.I meni se cini da ce od njih najbolji biti Tripkovic iako ovako gledano osim suta tj nevidjeno brzog izbacaja nema nista...ono tehnika mu je na nivou moje....ali zato je Dule tu....uz nabacenu masu,konstantan rad na tehnici a za igru u odbrani se ne brinem,ipak se bez odbrane nece naigrati kod Dulete bar dok je klinac cini mi se da ce od njega biti veliki igrac....sto se tiche Luke,njega "pratim" dosta dugo,i decko je verovatno najtalentovaniji,ima i fizickih predispozicija,pre svega mislim na super odraz,tj skok igru,skok sut mu je ok malo je losiji u odbrani al se sve to da popraviti....medjutim bez ikakve ljutnje mislim da ce njemu biti najteze jer je decko klasicna paljevina,a to je veliki problem kad si klinac pa se napalish...on prvo mora da nauci da doda loptu.....al dobro,ne bih imao nista protiv da za par godina ispadnem totalni idot.....i da veceras je odigrao iznad svih ocekivanja pre svega suterski...

Nemojte se ljutiti ali ako vredjas Divca (Danilovica, Djordjevica), vredjas Partizan a samim tim i mene.  [V]

NHF.

bartuc vredja partizan??? pa kada bi postojalo mesto gde moze da se registruje u knjigu vencanih sa partizanom i NBA-om on bi to, verujem, ucinio(cekam demanti :) )... ali vlade divac je NESPOSOBAN da resi mec... izvini sto sam te uvredio, ali to je cinjenica... ili mozes da navedes jedan primer kada je doticni to uradio... mozda sam prevideo osminu finala kupa krajem osamdesetih protiv cacanskog borca????????????

jebem se u pedu za sitne pare

javite se mom makrou kaliju

cali = ghettopimp

aleluja barkase, aleluja!

Ljudi, pa ja nisam pokusavao da dokazem bilo sta u vezi Divceve vestine. Samo vas molim da ga ne nazivate pogrdnim imenima tj. nevredjate.

"Vlade Divac je sinoc iz prvog reda "bele loze" gledao finalni duel izmedju Partizana i Hemofarma, a pred kraj utakmice ga je dao najvatrenijih pristalica vredjao zbog njegovog svojevremenog angazmana u crvenoj zvezdi. Pored dve neukusne parole, iz Partizanovog "kopa" zaculo se i "mrtav si za nas". Da li je Vlade Divac to zasluzio?"

Novosti, 20.jun 2005

Ja mislim da nije. Pogotovo ne od Grobara.

Gledaj Horryevu biografiju, pa cesh videti shta sve Divac nema ;)

Koliko si ti lud za Horryem [:D]

Shto se tice utisaka iz Pionira...

Pa dobro, lepo znash kako...

Videlo se ko je gazda... Prvo poluvreme je bio smor nevidjeni! Na casu engleskog toliko nikad nisam zevao. Ali u drugom je bilo sasvim drugacije navijanje itd.

Totalno smo ih ubili...

Luka je odigrao profi, kao i standardni Miloje sa 10 uzastopnih poena... dok je Tripko odigrao jadno...bash jadno :(

Lepo sam ja ti ja Bartuce rekao da smo bolji od njih :) ... ali ajde da vidimo do kraja.

Sutra koliko znam je besplatna ulaznica tako da eto prilike da Pionir bude pun...

Edited by Brain Damage

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Sutra je nova utakmica 19:45h protiv Hemofarma!

Ulaz je besplatan, Uprava poziva navijache da dodju sa obelezja kluba tako da se napravi atmosfera za 2:0!

Najverovatnije tje biti puna hala i mislim da ce sutra biti Partizan ubedljiv kao i u prvoj...

superliga-2005-logo.jpg

Edited by Brain Damage

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

Hteo sam da ti kazem pred prvu da se ne zanosish sa preko 5 hiljada ili koliko si vec rekao... 4 je plafon onako, a sada, poshto je dzabe, moze biti svih 6...

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

koliko je bilo prvu nisam video u novinama...

Znash kako ja sam tripovao da ce biti dosta ljudi... ako vecheras ne bude puno onda smo stvarno debili prve klase :)

Zamisli da su cigani usli u finale - ja mislim da bi Pionir bio prepun.(chak sam siguran)

Prepuna hala, sigurna pobeda i pored toga shto su ishle trojke neverovatno na pochetku utakmice, Stepp mi daje majicu Gonzage koju mi je obecao na poslednjoj utakmici sezone, ima nade da zavrshimo posao u Vrshcu...

#13 nadchovek, kao i uvek, 3-3 za tri poena izmedju ostalog... Nadam se da cemo odbiti tu ponudu Pamese, ali izgleda nishta od toga... :(

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

Dobro, dobro sve je to lepo!!! Protumacite mi lukajiceve reci na kraju upucene  zapisnickom stolu i sudijama:"Sada su svi videli." Za navijanje svaka cast!!!

ne razumem shta zelish da kazesh... ???

iako pretpostavljam poshto sve tvoje priche znam napamet...

ne mislis valjda da je Hemofarm oshtecen? ...ah pa da klub za koji navijash, umalo da zaboravim... :))

#13 nadchovek, kao i uvek, 3-3 za tri poena izmedju ostalog... Nadam se da cemo odbiti tu ponudu Pamese, ali izgleda nishta od toga... :(

stvarno je chudo... trojke shtutirao fenomenalno... ali Moraju da odbiju ponudu Pamese... Iz kakvih je pocizija pogadjao, chudo, chudo...

Da se ne lazemo, sudili su za nas, pa kada je bilo gotovo dali su nam par glupavih faulova kao da se izjednachi... A da smo bolji i na poshteno, bolji smo, tu nema shta...

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

Da se ne lazemo, sudili su za nas, pa kada je bilo gotovo dali su nam par glupavih faulova kao da se izjednachi... A da smo bolji i na poshteno, bolji smo, tu nema shta...

ja kapiram ovako, nema sudije koji ce da ti pomogne vishe nego shto ti mozes sebi...

konkretno mislim na seriju(pre svega trojki) sa nashe strane u cetvrtoj cetvrtini - nashi su je odigrali genijalno...

btw

u hali je bilo pretoplo... ono je chudo kad sam izashao onako ugrejan napolje nastupio je temperaturni shok :)

Edited by Brain Damage

Ajd pobedili ste , jedino sto me nervira je sto ce partizan po ko zna koji put opet osvojiti titulu , opet prodati sve igrace , opet otici u evroligu i opet uraditi nista , kontam kad bi Hemofarm prosao dalje samo bi jos doveli pojacanja i dali maximum da urade nesto u euroligi.

Da se ne lazemo, sudili su za nas, pa kada je bilo gotovo dali su nam par glupavih faulova kao da se izjednachi...

Ah da... I zato je, na primer, Hemofarm u 4/4 izashao iz bonusa na manje od 2 minuta do kraja, nakon shto je Bogavac namerno napravio dva faula da bismo izvodili slobodna bacanja. :) Jebiga, uvek mi promaknu te sudijske finese, verovatno zato shto sam ostrashtjeni navijach. ;)

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

Kako hocesh, ali kazem ti, svirali su za nas :)

U svakom sluchaju, ponovo smo tempirali formu za pravi trenutak, i pored 8-11 za 3 u prvom poluvremenu, nisu imali nikakve shanse da dobiju, bili smo bolji, i uz malu pomoc sudije ispala je ubedljiva pobeda ;)

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

Ipak, meni je samo malo chudno da u prvih 8 minuta 4/4, kada je trebalo da se lomi rezultat, tim koji je oshtetjen napravi 3 lichne greshke... A josh im se, po tvojim rechima, pokloni par glupih faulova nakon toga, poshto je sve bilo gotovo...

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974