Jump to content

SKAZI...

Recommended Posts

Coravi majmune?!

Jbt. bas imate one prave decje fore i blago vama.

Ako 'ocete iskreno...

...kada su izasla prva dva albuma Skazija, to je bilo OK...

...tada sam ga i ja voleo...

...ali onda je poceo da smara, nista novo, stare fore i fazoni...

...i onda sam ga zamrzeo...

Mislim da svi koji pocinju da slusaju trance prvo dobiju Skazija...

...pa im je on bas do jaja...

...ali isto tako mislim da ce te vremenom promeniti svoje misljenje...

...i pocecete da slusate nesto kvalitetnije i bolje.

Takodje mislim da bi trebalo da pogledate korene el. muzike...

...a ne da pljujete po npr. Kraftverku...

...i ne mogu vise da kucam.

Uglavnom fensici slusaju taj "techno" na koj ti mislis...

...od house-a preko techna do drama...

...sve im je techno.

A za Skazija sam rekao da je trance posto trance ima mnogo podvrsti kao sto su psy-trance, world-trance, goa-trance, progressive-trance, tech-trance...

Momci slushajte...Skazi je gotivan jer ima neke do jaja prerade. Kapiram ja da ga ljudi ne vole (gistro komercijala), ali sta danas nije komercijala...pomenimo kraftwerk...ono su se sada okupili SAMO da bi uzeli pare (ovo nisu moje reci vec reci ljudi koji slushaju gore pomenute).

Ja lichno nemam nista protiv skazija ali ne slusham ja SAMO NJEGA. Tu su parasense, x-dream,GoaGil...

Skazi je full on-progressive fazon...

E sad...sto se kraftwerka tiche...jasno je meni da su oni zadali korene el.muz, ali brate NE VOLIM IH.

Arbeit macht Frei.

Ne stavljaj me u isti kosh sa gotenksom posto ja tebe nisam vredjao,cak sta vise,sam rekao nesto lepo o tebi a ti izigravas nekog majmuna,a intudera i kozmika ne znam,ali ako te prozivaju,kul,t.j. ako si svima stao na zulj onda znaci da si neki tezak tenkre.

I pogledao sam malo bolje tvoj post i video sledece

Prema tome ja sam HAHAHA veoma pametan HAHAHA

Znaci ti govoris da si pametan i sarkasticno se smejes,to pokazuje da nisi pametan,jebi ga,pogresio sam,ljudi grese,mozda sam i ja nekad bzlzlzlzllzlzlz

Ne stavljaj me u isti kosh sa gotenksom posto ja tebe nisam vredjao,cak sta vise,sam rekao nesto lepo o tebi a ti izigravas nekog majmuna,a intudera i kozmika ne znam,ali ako te prozivaju,kul,t.j. ako si svima stao na zulj onda znaci da si neki tezak tenkre.

I pogledao sam malo bolje tvoj post i video sledece

Znaci ti govoris da si pametan i sarkasticno se smejes,to pokazuje da nisi pametan,jebi ga,pogresio sam,ljudi grese,mozda sam i ja nekad bzlzlzlzllzlzlz

Zar tvoj nick nije HAHAHA?!

I ja sam chuo da je skazi riknuo...ali to je bio trach kao i za mansona i 50 centa i eminema...i toga ce da buuuuudeeeeeee....

@Vege: Mogo bi malo da isqlirash...ja nevolim mnogo shto shta, al jedino nashta ikad bacam hate je domaci pop/folk/city records shta vec.Ali prema svim Urban muzi ja prosto nemogu da bacam hate na Urban* ziku.

I po mom saznanju malo si obrnu stvari...u svim stvarima koje si navao imash sufix -trance...shto znachi da to nije podvrsta trance-a nego je podvrsta Psy-a ili GoA-e itd...prefix je izvodni pravac, sufix je pod pravac...Psytrance je psihodelija sa prizvucima trance-a...bar po nekom momo mishljenju, a ne trance sa prizvucima psihodelije...

U svakom sluchaj, back to the topic -> dosta hate-ovanja i flamovanja...

P.S. Pod urban kontam Rap, Metal, Psytrance i slichno, nemojte flamovati -> chisto moje mishljenje, i znam da nije bash najbolji izraz -> al jbg nemogu da nadjem bolji.

e, majke mi, najjači su mi ti glupavi tračevi vezani za muzičare i tako to.. što kaže lord, "umro je taj_i_taj"; češći od njega je "e, jel ideš na nekog_DJa? čula sam da će biti ispala", a moj omiljeni je onaj večiti "sledeće godine nema exita, prsli su finansijski / zabranili su im da koriste tvrđavu / nešto treće"..

I po mom saznanju malo si obrnu stvari...u svim stvarima koje si navao imash sufix -trance...shto znachi da to nije podvrsta trance-a nego je podvrsta Psy-a ili GoA-e itd...prefix je izvodni pravac, sufix je pod pravac...Psytrance je psihodelija sa prizvucima trance-a...bar po nekom momo mishljenju, a ne trance sa prizvucima psihodelije..

ahahahaha

neka osoba glupak hehe

ahahahaha

Brate lag, chemu taj podrugiljivi smeh...shto prosto me ne ispravish ako cenish da je drugachije nego si odma u tom fazonu...ja nekazem da sam posiso svu pamet sveta zato i kazem po mom saznanju...da ne bude da prosipam nekom pamet...