lazica Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 (trebali bi admini da ubace mute opciju pa da ga ne gledam vishe...) ← Ta opcija postoji, i gle čuda, zove se ignore. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 Coravi majmune?! Jbt. bas imate one prave decje fore i blago vama. Ako 'ocete iskreno... ...kada su izasla prva dva albuma Skazija, to je bilo OK... ...tada sam ga i ja voleo... ...ali onda je poceo da smara, nista novo, stare fore i fazoni... ...i onda sam ga zamrzeo... Mislim da svi koji pocinju da slusaju trance prvo dobiju Skazija... ...pa im je on bas do jaja... ...ali isto tako mislim da ce te vremenom promeniti svoje misljenje... ...i pocecete da slusate nesto kvalitetnije i bolje. Takodje mislim da bi trebalo da pogledate korene el. muzike... ...a ne da pljujete po npr. Kraftverku... ...i ne mogu vise da kucam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hahaha Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 Kad mi neko pomene skazija u kontekstu sa tranceom divno se obradujem....strasno...ljudi ne znaju vise ni da prave razliku izmedju muzickih pravaca,u danasnje vreme je sve "techno". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 Uglavnom fensici slusaju taj "techno" na koj ti mislis... ...od house-a preko techna do drama... ...sve im je techno. A za Skazija sam rekao da je trance posto trance ima mnogo podvrsti kao sto su psy-trance, world-trance, goa-trance, progressive-trance, tech-trance... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hahaha Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 Ozbiljno?Ti si pametan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 Momci slushajte...Skazi je gotivan jer ima neke do jaja prerade. Kapiram ja da ga ljudi ne vole (gistro komercijala), ali sta danas nije komercijala...pomenimo kraftwerk...ono su se sada okupili SAMO da bi uzeli pare (ovo nisu moje reci vec reci ljudi koji slushaju gore pomenute). Ja lichno nemam nista protiv skazija ali ne slusham ja SAMO NJEGA. Tu su parasense, x-dream,GoaGil... Skazi je full on-progressive fazon... E sad...sto se kraftwerka tiche...jasno je meni da su oni zadali korene el.muz, ali brate NE VOLIM IH. Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 da, verovatno su se okupili samo da bi uzeli pare Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Kako vi kenyate... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 koji si smarac vege ako nevolish skazija nemorsah da kenjash stalno nezanima nas to shto ti nevolish skazija ajde sada idi i smaraj nekog drugog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Ozbiljno?Ti si pametan. ← Da ja sam pametan, a ti si izgleda jako dobar drugar sa intruderom, kozmikom i onim trecim, a mozda i sa gotenksom. Prema tome ja sam HAHAHA veoma pametan HAHAHA... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hahaha Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Ne stavljaj me u isti kosh sa gotenksom posto ja tebe nisam vredjao,cak sta vise,sam rekao nesto lepo o tebi a ti izigravas nekog majmuna,a intudera i kozmika ne znam,ali ako te prozivaju,kul,t.j. ako si svima stao na zulj onda znaci da si neki tezak tenkre. I pogledao sam malo bolje tvoj post i video sledece Prema tome ja sam HAHAHA veoma pametan HAHAHA Znaci ti govoris da si pametan i sarkasticno se smejes,to pokazuje da nisi pametan,jebi ga,pogresio sam,ljudi grese,mozda sam i ja nekad bzlzlzlzllzlzlz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Ne stavljaj me u isti kosh sa gotenksom posto ja tebe nisam vredjao,cak sta vise,sam rekao nesto lepo o tebi a ti izigravas nekog majmuna,a intudera i kozmika ne znam,ali ako te prozivaju,kul,t.j. ako si svima stao na zulj onda znaci da si neki tezak tenkre. I pogledao sam malo bolje tvoj post i video sledece Znaci ti govoris da si pametan i sarkasticno se smejes,to pokazuje da nisi pametan,jebi ga,pogresio sam,ljudi grese,mozda sam i ja nekad bzlzlzlzllzlzlz ← Zar tvoj nick nije HAHAHA?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hahaha Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 [izmenjeni quote]Prema tome ja sam VEGE veoma pametan VEGE [/izmenjeni quote] Gde mozak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 daj iskulirajte...jebo vas Skazi Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 ja bih to voleo, hihi :> Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 I ja sam chuo da je skazi riknuo...ali to je bio trach kao i za mansona i 50 centa i eminema...i toga ce da buuuuudeeeeeee.... @Vege: Mogo bi malo da isqlirash...ja nevolim mnogo shto shta, al jedino nashta ikad bacam hate je domaci pop/folk/city records shta vec.Ali prema svim Urban muzi ja prosto nemogu da bacam hate na Urban* ziku. I po mom saznanju malo si obrnu stvari...u svim stvarima koje si navao imash sufix -trance...shto znachi da to nije podvrsta trance-a nego je podvrsta Psy-a ili GoA-e itd...prefix je izvodni pravac, sufix je pod pravac...Psytrance je psihodelija sa prizvucima trance-a...bar po nekom momo mishljenju, a ne trance sa prizvucima psihodelije... U svakom sluchaj, back to the topic -> dosta hate-ovanja i flamovanja... P.S. Pod urban kontam Rap, Metal, Psytrance i slichno, nemojte flamovati -> chisto moje mishljenje, i znam da nije bash najbolji izraz -> al jbg nemogu da nadjem bolji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 bilo bi vreme da moderator zatvori topic nemogu vishe da citam kako se iserava ovaj vege ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 e, majke mi, najjači su mi ti glupavi tračevi vezani za muzičare i tako to.. što kaže lord, "umro je taj_i_taj"; češći od njega je "e, jel ideš na nekog_DJa? čula sam da će biti ispala", a moj omiljeni je onaj večiti "sledeće godine nema exita, prsli su finansijski / zabranili su im da koriste tvrđavu / nešto treće".. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 I po mom saznanju malo si obrnu stvari...u svim stvarima koje si navao imash sufix -trance...shto znachi da to nije podvrsta trance-a nego je podvrsta Psy-a ili GoA-e itd...prefix je izvodni pravac, sufix je pod pravac...Psytrance je psihodelija sa prizvucima trance-a...bar po nekom momo mishljenju, a ne trance sa prizvucima psihodelije.. ahahahaha Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 ahahahaha ← Brate lag, chemu taj podrugiljivi smeh...shto prosto me ne ispravish ako cenish da je drugachije nego si odma u tom fazonu...ja nekazem da sam posiso svu pamet sveta zato i kazem po mom saznanju...da ne bude da prosipam nekom pamet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 bilo bi vreme da moderator zatvori topic nemogu vishe da citam kako se iserava ovaj vege ... ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts