kobrica2004 Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 ip 70.85.116.53 User name: kobrica Password: 16123374 Ovako turnir je protekao u fer i koretnoj igri kompovi su radili tako kako su radili istina je da je fps padao na 60 u 2 smoke ali iskreno to nije moglo toliko uticati na igru kgb turnir nije osvojio zato shto su imali bolje kompove vec zato shto su extra vezbali i zato sto se debeli mungos Konfy :DDD drao za tri coveka...... Hyber "Ja sam ti ga bio dao" :DDDDDDD Heaven "Kurva ljudi kurva dugo" High "Eno ga vlada cuva BMW na b-site" Distro "E vlado sedi ti zelda na kolima" Vlada "E momci molim vas nemojte mi sedeti na kolima" i poslednja konstatacija svi smo se slozili da bi najbolje klan u scg bio Distro Dyle Confy Zelda i u potrazi su za petim a ima Klana je "Preko 500 KG-a" :DDDD I izvinjavam se shto mech izmedju 4gl vs vF nije snimljen,svi smo bili umorni i niko nije stavio record.SORY Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 This host will be working within 10 minutes. aj da ti verujem ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 Probao preko Total Commandera udje sve lepo samo shto nece da skida Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skomoza Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 Aj mi objasni malo kako da skinem te demoe??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 @skomoza Skini ih sa nekim ftp clientom. Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shit-R Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 A jel moze neko da postavi rezultate? Quote teletabisi | parodija Link to comment Share on other sites More sharing options...
JasoN Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 Ja bih hteo samo da dodam da je turnir bio super ! Nije kasnilo skoro uopste i mashine kakve god da su solidno su radile ! Kobrice na sledeci turnir dolazim sto posto ! Svaka cast KGB-u , jebem vas u usta :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clint is obsol337 Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 Nema demoa nigde na serveru samo dota client :P ftp://70.85.116.53/Cs%20Demos/Turnir/ prazno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eminem... Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 Pa naravno da je prazno kad je stavio korisnicima Full permision umesto Read Only. I tako je neki pametnjakovic skinuo i obrisao sve demoe. Nemam reci !!!! Poz i Respect Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skomoza Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 (edited) Ajde izbaci te demoe kako treba! Ocu da gledam kako smo pukli :) Edited June 12, 2005 by skomoza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts