Diego Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 1kako se prijaviti za ladder?(izbaci mi praznu stranu kad kilknem da prijavim klan) 2jer mora da svih 5 igraca registruju nickove na eslu i da seprikljuce klanu ili je dovoljno da 2 budu prijavljena? 3jer se i domaci turniri boduju ili samo preko neta? Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolelale Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 1kako se prijaviti za ladder?(izbaci mi praznu stranu kad kilknem da prijavim klan) 2jer mora da svih 5 igraca registruju nickove na eslu i da seprikljuce klanu ili je dovoljno da 2 budu prijavljena? 3jer se i domaci turniri boduju ili samo preko neta? ← Po 100ti put. Nije izbacio praznu stranu. sa desne strane imas link "save message text". kliknes na taj link i procitas ili sacuvas. Sve ostalo imas na forumu ili news na esl-europe.net/scg Quote I'm 2 old 4 this shit To sto igramo u lan-u nam je najjace oruzje sto imamo' Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaKaL_HuNtEr Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 ili dodji na irc.quakenet.org, port:6667 , kanal #esl.scg pa cemo ti pomoci sve sta ti treba Quote die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 6, 2005 Author Report Share Posted June 6, 2005 (edited) hvala sakalu i staljinu(pm)koji su imali zelje da mi pomognu a ti kole mogao bi malo vishe da se potrudish! nisam te ja pitao 100 puta Edited June 6, 2005 by eyel Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 chekaj mislish da on nema pametnija posla nego da odgovara na realno nebulozna pitanja ? nishta te ne bi koshtalo da si malo mutjnuo glavom sam, uopshte nije neka mudrost registrovati se na esl... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 a mozda ga je ipak mrzelo da pogleda/potrazi pa mu je bilo lakse da dobije na gotovo sve..a usput da uzme i po koji post :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 8, 2005 Author Report Share Posted June 8, 2005 @markol taj rad! kao i vi sada :). ja sam ostavio pitanje svima nigde ne pise da mora on da odgovori tako da ako nema nesto pametno da mi kaze ne mora ni da govori Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts