Jump to content

Za ljubitelje RAP-a!Prijatno iznenadjenje

Recommended Posts

tuga

Zasto???

Gledao sam kako su ga ispljuvali na RiV-u i nemam komentara...uvek zaobilazim takve diskusije.Ali meni se iskreno svidja sta je uradio i dokle je stigao sa tim sto radi (mislim cuo sam tu jednu stvar,i ono sto se vrti na njegovom sajtu [:D] ).Mozda cak i nemam pravo da ga ocenjujem,ali ovi su ga stvarno preterali sa pljuvanjem jebo' sam im mater...mrzim takve ljude!Boli me qrac dal je lik debil ili sta je vec,dok je dobar u onom sto radi. (Al sam se prokenjo' svaka mi dala) [:D]

Meni je ovo sasvim ok... gde moze da se nadje josh ovakvih pesama... mislim na one crnje iz Amera i tako to?

Ako neko zna... neka postuje

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

hm. ne mogu a da se ne ukljucim.

dakle.

kada IAM baca rime na engleskom, to zvuci kul.

kada NTM baci rime na engleskom, to takodje zvuci kul.

i to je oke.

mislim. naprave dobar flow i matrica je skroz ujednacena sa njihovim francusko-engleskim naglaskom.

e sad.

kada TRIAL baca, to e takodje kul. svi pricaju kako covek ko da se tamo rodio. a u stvari to je jedan tako izvestacen trip da je to strasno.

engleski jezik je internacionalni. i mislim da se ovde ne postavlja pitanje ko ce koga da slusa. tipa.

da li da slusam ovog lika koi tamo sljaka ili da slusam Game-a?

decko se progurao dovoljno da mozemo mi ovde da ga cujemo.

dovoljno sam svestran u hopu da mogu da slusam i Game-a i SIN-a i Jedi Mind Trickz.

Kada bih isao tako nekom eliminacijom tipa kojeg lika bi pre slusao verovatno bih se sveo samo na jednog ili dvojicu.

a kapiram da Kurupt ima jaci filing za ono sto valja od nas.

mislim naravno tu je ukus.

moze da se nekome ne svidja.

kao recimo sto se ni meni ne sivdja.

kad se marcelo pojavio sa rajm enimalom svima je smetao naglasak.

pa onda kada je izdao album. takodje.

svi su pljuvali.

a onda su ljudi izvalili da ipak postoji neka prica ispod.

zar ne?

nekome smeta i roots manuva. zbog brit naglaska. ali da li je to umanjuje njegov kvalitet?

pf.

stajaznam.

da ne ispadne da sam bacio neki hejt. jer nisam. ;>

piS. ;>

69869493_l.jpg

i fuck my fans.

od svih[bukvalno] domacih rep izvodjaca/grupa koje sam cuo...a cuo sam ih dosta...jedino mi BS zvuci bash bash dobro...i to sto je najvaznije na nashem jeziku[koji nije bas dushu dao za takvu vrstu muzike...:)))]...

...hopes need smashing!_

byp: edesi :)

samo jedna stvar: nije to _onaj_ Kurupt, nego neki DJ koji je uzeo isto ime. to mi je malo lejm.

Brain Damage:

Jedi Mind Tricks feat. Virtuoso, Esoteric & Bahamadia - Exertions (remix)

Non-Phixion - Futurama

7L & Esoteric feat. Mr. Lif - Operating correctly

nisam siguran da si ba

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

e, jel znate onu pesmu od fiftija u kojoj repuje kako ide u klub, pije, drogira se i muva neke pičke?

Shalish se zar ne? [:D]