masta b Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 (edited) SIN (Srbin rođen u Beogradu ('85) koji Edited June 4, 2005 by masta b Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 svaka mu cast Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 tuga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masta b Posted June 6, 2005 Author Report Share Posted June 6, 2005 tuga ← Zasto??? Gledao sam kako su ga ispljuvali na RiV-u i nemam komentara...uvek zaobilazim takve diskusije.Ali meni se iskreno svidja sta je uradio i dokle je stigao sa tim sto radi (mislim cuo sam tu jednu stvar,i ono sto se vrti na njegovom sajtu ).Mozda cak i nemam pravo da ga ocenjujem,ali ovi su ga stvarno preterali sa pljuvanjem jebo' sam im mater...mrzim takve ljude!Boli me qrac dal je lik debil ili sta je vec,dok je dobar u onom sto radi. (Al sam se prokenjo' svaka mi dala) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 pa za Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masta b Posted June 7, 2005 Author Report Share Posted June 7, 2005 pa za Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 Jebo ga, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masta b Posted June 8, 2005 Author Report Share Posted June 8, 2005 [quote name='Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Meni je ovo sasvim ok... gde moze da se nadje josh ovakvih pesama... mislim na one crnje iz Amera i tako to? Ako neko zna... neka postuje Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 mislim na one crnje iz Amera i tako to? pojasni.. jesi hteo da ka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 hm. ne mogu a da se ne ukljucim. dakle. kada IAM baca rime na engleskom, to zvuci kul. kada NTM baci rime na engleskom, to takodje zvuci kul. i to je oke. mislim. naprave dobar flow i matrica je skroz ujednacena sa njihovim francusko-engleskim naglaskom. e sad. kada TRIAL baca, to e takodje kul. svi pricaju kako covek ko da se tamo rodio. a u stvari to je jedan tako izvestacen trip da je to strasno. engleski jezik je internacionalni. i mislim da se ovde ne postavlja pitanje ko ce koga da slusa. tipa. da li da slusam ovog lika koi tamo sljaka ili da slusam Game-a? decko se progurao dovoljno da mozemo mi ovde da ga cujemo. dovoljno sam svestran u hopu da mogu da slusam i Game-a i SIN-a i Jedi Mind Trickz. Kada bih isao tako nekom eliminacijom tipa kojeg lika bi pre slusao verovatno bih se sveo samo na jednog ili dvojicu. a kapiram da Kurupt ima jaci filing za ono sto valja od nas. mislim naravno tu je ukus. moze da se nekome ne svidja. kao recimo sto se ni meni ne sivdja. kad se marcelo pojavio sa rajm enimalom svima je smetao naglasak. pa onda kada je izdao album. takodje. svi su pljuvali. a onda su ljudi izvalili da ipak postoji neka prica ispod. zar ne? nekome smeta i roots manuva. zbog brit naglaska. ali da li je to umanjuje njegov kvalitet? pf. stajaznam. da ne ispadne da sam bacio neki hejt. jer nisam. ;> piS. ;> Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 pojasni.. jesi hteo da ka Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 byp: edesi :) samo jedna stvar: nije to _onaj_ Kurupt, nego neki DJ koji je uzeo isto ime. to mi je malo lejm. Brain Damage: Jedi Mind Tricks feat. Virtuoso, Esoteric & Bahamadia - Exertions (remix) Non-Phixion - Futurama 7L & Esoteric feat. Mr. Lif - Operating correctly nisam siguran da si ba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 od svih[bukvalno] domacih rep izvodjaca/grupa koje sam cuo...a cuo sam ih dosta...jedino mi BS zvuci bash bash dobro...i to sto je najvaznije na nashem jeziku[koji nije bas dushu dao za takvu vrstu muzike...:)))]... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 byp: edesi :) samo jedna stvar: nije to _onaj_ Kurupt, nego neki DJ koji je uzeo isto ime. to mi je malo lejm. Brain Damage: Jedi Mind Tricks feat. Virtuoso, Esoteric & Bahamadia - Exertions (remix) Non-Phixion - Futurama 7L & Esoteric feat. Mr. Lif - Operating correctly nisam siguran da si ba Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 byp: edesi :) etusam. ;> lejm ili ne. kad moze thc kod nas da pravi pesmu "za ulicu ortake". onda brate neka i taj SIN gura. ;> Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 HIP-HOP se shiri!!! pa šta ima da se širi kad je mainstream nikad veći?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Da, valjalo bi editovati ime teme, ozrači me svaki put kad uđem ovde. etusam. ;> lejm ili ne. kad moze thc kod nas da pravi pesmu "za ulicu ortake". onda brate neka i taj SIN gura. ;> ← hahahah.. vala ba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 e, jel znate onu pesmu od fiftija u kojoj repuje kako ide u klub, pije, drogira se i muva neke pičke? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masta b Posted June 10, 2005 Author Report Share Posted June 10, 2005 Da, valjalo bi editovati ime teme Kako to da izvedem??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 e, jel znate onu pesmu od fiftija u kojoj repuje kako ide u klub, pije, drogira se i muva neke pičke? ← Shalish se zar ne? Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 hahahah.. vala ba Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Shalish se zar ne? ← ne ozbiljan je... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 ozbiljan je Ivan ali mislim da se istripovao, ne verujem da fifti ima takvu pesmu.. osim ako sam ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 eto ti ga na.i mc guntzy presho na engleski sa novim singlom "hey baby"! shta fali thcu,bash su simpatichni sa ovim spotom:D znachi uzeli su da naprave nikad gori spot,za pesmu koja im je ubedljivo najgora Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts