Mario^^ Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Ja igram sa humanima... I ne svidja mi se kako igra Sky, vishe mi se svidja Rainbow... A sto se tiche sky-a, za njega je grubby rekao da je predvidiv pre Star wars-a i bas tako je i bilo, ispeglo ga grubby sa spirit walkerima dok je ovaj namasovo spell castere... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JungleBoY Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Hmm pa ja bi pre rekao da su ga taureni ispeglali a ne spirit walkeri i sta ti to znaci sa predvidljivoscu pa koji human nije predvivljiv ? I ne,ovo nije whine,samo realnost,svaki human je predvivljiv jer ima samo jednu strategiju za svaku rasu(dont get this wrong,znaci dont) prema tome kakve to veze ima sa skyem kao individualcem ? I grubby ga je dobio jer je lik jednostavno bolji to se ,bar po meni, vidi iz aviona jer malo koji ork bi pruzio onakvu igru i uspeo da dodje do onih taurena protiv mass castera,to moze samo mr.grubs -) E da,samo da uocim da ta strategija pali samo na echou,grubby ni u ludilu to ne bi uradio na npr. nekom tr ili tm zar ne ? peace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Samo citiram choveka, sta mene napadas ? :)) Nego, ne bih se bas slozio da su ga izvukli taureni, vazi sto bi ista mogao protiv sorsersica bez spirit walkera i disenchanta... a kad je vec imao njih normalno da ce da pravi taurene... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts