Jump to content

Mounts

hellboy

Recommended Posts

Taureni mogu da jasu i mounta od Baron Rivendare

http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=13335 <Deathcharger's Reins

ali je veoma rjedak drop

Bas smo ga juce ubijali i pricam ljudima kako je meni vise potreban nego njima al nikako da me razumeju [:D][;)] Al ispasce malo sutra...mozda posle jedno 100 runova Barona...

Mah i nije mi tolka frka za pare, vec imam oko 600, i to sam skupio za desetak dana, pao jedan lep epic :), mrzi me extremno da igram pvp 10 dana za rank...

Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade

Ne znam samo kako to rankovi letu kad je bgrounds pusten prosle srede i od tada nije bilo updejta rankinga nego ce biti tek sad u sredu ....

I kako je meni receno moze samo 1 rank / week

Edited by mohican

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

videtjemo sad u sredu koliko ce da me zveknu kad sa 0 prdjem na par hiljada =o)

ili sta? da netje da mi za 3-4 iljade honora daju prvi rasnk pa onda svake nedleje po josh jedan? =o)

naravno sve to pod uslovom da produzhim accout i ulogujem se =o))

He he to je odlicno, al mi nije jasno nesto. Sad ce svi da lete gore sa rankovima od kad je uveden BG. Jel se gleda samo broj poena ili se porede medjusobno igraci. Znaci lupam od 500-700 mesta na serveru su seargenti pa od 700-1000 corporali itd. Ako neko zna neka napise

nema medjusobnog poredjenja nego se gleda fixna vrednost honora koja determinra rank...no...meni ce samo da strmoglavo leti honor ovaj prvi put...jer za 1 blood guarda dobijam ne znam ni ja koliko...sledeci put bitje mi vishi rank i manje honora cu da dobijam po killu...tako da sistem ubaci brzo pocvhetnika u shemu ali da bi se oni dobri rankovi inad knighta budzhili bash treba biti aktivan...

Meni se cini da se nesto sjebao honor sistem ili su promenili zbog bgroundsa neophodnu kolicinu za dizanje ranka ....

ja sa ranka 5 nisam porastao a imao sam prosle nedelje 22500 contributiona tj honora ....

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

e bas to, nema pojma to sa brojem poena nego se gleda izgleda samo stanje na serveru. Ja prosle nedelje 5000 cp i ostao corporal a nedelju pre toga je i 2000 bilo ovoljno za seargenta. Znaci gleda se stanje na serveru , u prevodu visi u BG da bi dobio rank.

samo da primetim da ste kanda u pravu...ovo moje sa 0na8000 akcija mi je dala samo corporal rank =o(...pokushatju da ga tachno koo 8k odrzhim za eldecu nedelju pa da vidim dal ce da raste, if not = onda se gledaju svi na serveru, ih yes - onda rank raste svake nedlej samo jednom...