cannibaliser Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Alo bre, ljudi, jel zna neki chova defanzivnu taktiku, odnosno, kako se odbraniti od HU sa NE kad ovaj nasrne sa toverima na tebe..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Alo bre, ljudi, jel zna neki chova defanzivnu taktiku, odnosno, kako se odbraniti od HU sa NE kad ovaj nasrne sa toverima na tebe..... ← moras imati vojske... ako te rashuje strelcice stekas da polivaju iz daleka a sa herojem odradjujes,ali sve zavisi od situacije tako da nema tu neke "seme" moras se snaci i imati dovoljno skilla.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 pa imash vishe nachina.Prvo morash scout da vidish chim on krene iz svoje baze sa milicijom.Ako idesh na archs onda izgradish josh koji AoW i posle ih dignesh popravljash sa wispovima etc...i dispelujesh vodenog i manu od heroja ako je moguce.Ako ides na huts onda imash hunters hole i gradish protectore i samo protectore a onu baraju dignesh i mozda napravish novu iz kojih cesh da pravish baliste....Ja sam se sa ovom taktikom odbranio nekoliko puta na 2R i nisam nikad izgubio.I josh neshto sa DH mu ubijash seljake koji grade tornjeve.eto to je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cannibaliser Posted June 3, 2005 Author Report Share Posted June 3, 2005 pa imash vishe nachina.Prvo morash scout da vidish chim on krene iz svoje baze sa milicijom.Ako idesh na archs onda izgradish josh koji AoW i posle ih dignesh popravljash sa wispovima etc...i dispelujesh vodenog i manu od heroja ako je moguce.Ako ides na huts onda imash hunters hole i gradish protectore i samo protectore a onu baraju dignesh i mozda napravish novu iz kojih cesh da pravish baliste....Ja sam se sa ovom taktikom odbranio nekoliko puta na 2R i nisam nikad izgubio.I josh neshto sa DH mu ubijash seljake koji grade tornjeve.eto to je to ← Pa ajde sabi ta dva replaya na post. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 Ma nisam sachuvavao te replaye jbg al ako ih bude u buduce poslacu ti.btw to su bili sve hum 45-50 lev i jednom Player koji je tada bio 53 ali me je dobio jer je on onda napravio exp(a ja sam imao samo masu protektora u bazi)i dobio me posle 40 min :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GosuMicRo Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 Pa jeste, u principu je sve tacno sto ti je napisao Mickeyyy, i da, skill ti je potreban iznad svega. A nakon nekoliko prilika na b-netu da se branis na taj nacin, bice ti lakse, videces. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts