G!!! Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 kod nas.. javnite utiske... ocekujte plitak gameplay sa mirisom diabla ali sa pucaljkama... pokupio je par dobrih ocena... ... cekajuci rpg ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Treba da nabudzim mashinu ovijeh dana, pa cu onda da probam. Ovo bi trebalo da bude zabavno bar nedelju dana, kao Sacred. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 31, 2005 Author Report Share Posted May 31, 2005 paaa otprilike :) a sta cemo posle :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Stici ce Metalheart. Vidish na onom topiku, rekoh da ga ochekujemo za jun. A ako i on bude sranje... ma 'ajde i ti lepo sa nama na Army system. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 1, 2005 Author Report Share Posted June 1, 2005 da video sam da metalheart izlazi u junu u josh sam to spomenuo pre tebe na tom topiku... ali nije vazno... armysystem zaista podseca dosta na planetarion(bolest nad bolestima :)) samo mnogo pojednostavljen... shto je opet cool za onako usput po forumu da se zezamo... btw ne verujem da je restricted area tako zahtevna igra Windows 98/ME/2000/XP Pentium III 800 Mhz 256 MB RAM (512 MB recommended) 2,1 GB of free, uncompressed harddisc DirectX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Hm, pa i nije, da je toplije vreme, opushteno bih mogao da je ganjam. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 2, 2005 Author Report Share Posted June 2, 2005 dodjavola.. ako je ovo zahtevno onda ti jedino preostaje fallout da igrash :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 Nisam odusevljen....fali dubina koju je F2 imao....podseca na Harbringer.Sve se svodi na idi-ubi-skupi-nadji.Bah,210din za 3cd...mogao sam da ubijem 3 piva za te pare bre!!. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 5, 2005 Author Report Share Posted June 5, 2005 ih bre pa spomenuli smo bar milion puta da nema veze sa falloutam vec da je diabolika po gejmpleju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 ih bre pa spomenuli smo bar milion puta da nema veze sa falloutam vec da je diabolika po gejmpleju ← OK,onda Diablo ima vecu dubinu od ove igre .Salu na stranu,mozda ja nisam svestan kolicine rada koje neka firma ulozi da bi napravila isometrijsku igru kao sto je ova pa da bude dobra.Mada nije da je toliko losa,ali nije ni bolja od ona 3 piva. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 ma nema nista jache od tri piva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 ma nema nista jache od tri piva ← chetiri piva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 chisto da prijavim da je zabavna igra grafika i animacija nisu neke, ali s obzirom da sam negde prochitao da je razvojni tim DVA choveka, svaka im chast - inache prethodni naslov im je bio Defender of the Crown imaju chetiri klase: agent (vatreno/energetsko oruzhje), haker (hakuje, droid koji joj asistira), jakuza (katana), i psyker (djije) ono shto mi je zapalo za oko je da haker mozhe da preko terminala upadne u cyberspace i pokupi bonuse za sebe i droida interfejs je relativno losh sve u svemu igra je losha u poredjenju sa Diablom, ali zbog tematike kao i chinjenice da cu djuskati sa ortacima u lanu, meni je gotivna. vredi je probati ako se sechete na sci-fi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamkonan Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 chisto da prijavim da je zabavna igra grafika i animacija nisu neke, ali s obzirom da sam negde prochitao da je razvojni tim DVA choveka, svaka im chast - inache prethodni naslov im je bio Defender of the Crown imaju chetiri klase: agent (vatreno/energetsko oruzhje), haker (hakuje, droid koji joj asistira), jakuza (katana), i psyker (djije) ono shto mi je zapalo za oko je da haker mozhe da preko terminala upadne u cyberspace i pokupi bonuse za sebe i droida interfejs je relativno losh sve u svemu igra je losha u poredjenju sa Diablom, ali zbog tematike kao i chinjenice da cu djuskati sa ortacima u lanu, meni je gotivna. vredi je probati ako se sechete na sci-fi ← Ono, igrao sam je, pochela je da me smara, ali samo da priupitam: jel radi sve ok u lanu? Ima par bagova inache... U principu nije loshe, a obzirom da su radila dvojica... Quote Ja ne nosim gace. Nikada i nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 nisam josh zavrshio wireless tako da ne znam. izbagovana je ekstra igra, prestao sam da je igram kad su mi se nakupile 4 misije na kojima se meta ne pojavljuje na waypointu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamkonan Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 nisam josh zavrshio wireless tako da ne znam. izbagovana je ekstra igra, prestao sam da je igram kad su mi se nakupile 4 misije na kojima se meta ne pojavljuje na waypointu.. ← Meni se pojavljuju crvene tachke, ali kod njih nemam nishta u nekim misijama, josh nisam stigao da probam save and exit pa da se ponovo vratim u level, mislim da bi trebali da se promene nivoi... igra smara svejedno, sve je prokleto isto... Quote Ja ne nosim gace. Nikada i nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bewrek Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Igra me nije odushevila, srecom pa i nisam previshe ochekivao od nje. Sve je do zla boga isto, sve se svodi na hack&difershlitzen, pricha je jako jako losha. Plus je izometrija, za koju sam emotivno vezan (ne, nije to zbog losheg kompa ), kao i cinjenica da su je radila dva choveka. Mozda da su iskulirali sa svim onim bitmapama i da su se bacili malo na prichu, shta znam. Ipak, igra ne moze da prarira ni jednoj RPG-olikoj igri, pa makar da su stavili akcenat na prichu. Koliko sam primetio iz dvodnevnog igranja, pristojno je izbalansirana, tako da nikad necete nailaziti na prelake protivnike. @Wulfgar: Sto se zahtevnosti tiche, igra radi na mom Duronu 650MHz 296mb ram-a i GF2/32mb. Malo je seckavo u gradu, ali na misijama je uglavnom ok. Ako se neko sprema da je kupi, bolje da je teshki hardcore igrach, u suprotnom baca pare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 4, 2005 Author Report Share Posted September 4, 2005 igra je neopisivo sranje... zkljucak posle sat vremena igranja.. uludo bachenih 150 dindzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 igra je neopisivo sranje... zkljucak posle sat vremena igranja.. uludo bachenih 150 dindzi ← Now you talkin` :))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts