xomi Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 e ovako...moja situcija je...uradio sam zadatke na svim planetama...tj. sve glavne i dobrih 90% sporednih...otisao sam na kraju na onderon i posle one space bitke bio prinudjen da sletim na obliznji dxun[iako sam sjebao svih 6 fightera koji su me napali]...uradio sam sve zadatke na dxun-u i sporedne i glavne...mandalor mi se pridruzio i zajedno smo otisli na onderon...tamo sam takodje uradio sve...tj. pobio ona tri kapetana[iako sam light side:)]...sastao se sa jedi-em na onderonu i kao sto se i verovatno vama desilo prekinuo me je onaj kapetan[ili sta je vec] tobian[i jedi je pobegao]...rekao mi je da ce da me ceka zaseda vojnika da bi izgledalo kao da ce da me hapse...i njih sam sve pobio...kao i one turette...i kad sam dosao na ulaz u palatu sacekao me je lik...pitao sta se desava posto je cuo pucnjavu...ja sam mu rekao da su me napali vojnici a on mi je rekao da ce da posalje odred da vidi sta se desava...i naravno...opet nisam mogaoda udjem u palatu...posto vise ni sa kim nisam mogao da komuniciram i nigde drugo da odem...vratio sam se do dokova...posle toga je ulaz u grad bio zabranjen...kad sam se vratio na dxun...ni ebon hawk ni ovaj lokalni brod nisu mogli da me odvedu na onderon...opet sam precesljao sve planete i skupio cak vojsku za mandalora i vratio se na dzun i opet se ista stvar desava...znaci kad sa bilo koje lokacije hocu da odem na onderon pise mi kako je fazon intergalakticki saobracaj zabranjen i kako ni jedna letelica ne moze da sleti zbog nereda[ili tak neki fazon]...vratio sam se i na dantooine da potrazim onog jedi-a medjutim ni njega nije bilo nigde...ajde pomagajte plzz... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Ako nisi nashao dzedaja na dantooinu, idi na dantooin, pa onda prodji pored administrativnog kompleksa. Kada izadjesh iz spaceporta idi ka kompleksu, prodji pored njega tako da ti glavna vrata budu tachno za ledjima, pa idi po preriji dok ne dodjesh do mesta gde se nalazi unishteni speeder. Negde u gornjem desnom uglu (po karti) se nalazi pecina - udji u pecinu i nadji dzedaja. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 ja sam odigrao igru ali sam totalno zaboravio 90% pojedinosti iz igre :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted May 31, 2005 Author Report Share Posted May 31, 2005 Ako nisi nashao dzedaja na dantooinu, idi na dantooin, pa onda prodji pored administrativnog kompleksa. Kada izadjesh iz spaceporta idi ka kompleksu, prodji pored njega tako da ti glavna vrata budu tachno za ledjima, pa idi po preriji dok ne dodjesh do mesta gde se nalazi unishteni speeder. Negde u gornjem desnom uglu (po karti) se nalazi pecina - udji u pecinu i nadji dzedaja. ← pzi ovako...ako mislis na onog unistenog speedera kod koga je stajao onaj lik i istrazivao sta se tu zapravo desilo...na toj livadi sam nasao jednu pecinu...koju sam istrazio celu...a u njoj sam nasao samo gomilu onih paukova[ili sta su vec koji kurac]...koje sam poubijao...jednog lika koji se setka tu i kupi kristale[onaj koga ta cudovista ne napadaju] i koji definitivno nije dzedaj...par praznih prostorija...i pecinu sa gomilom kristala koje sam skupio sa light saber...ali od dzedaja ni traga...?... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Strange - u toj pecini sam ja nashao dzedaja... Kad udjesh idesh pravo i na levo. Dzedaj bi trebao da bude vezan i oko njega su mercovi. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 da da istrazhi pecinu malo vishe, jedi je tu sigurno ;) ako ti neshto znachi blizu "vaznice" je u kojoj nadjesh dokaz za matorca shto istrazhuje slupanog speedera Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted May 31, 2005 Author Report Share Posted May 31, 2005 e ovako...hvala vam svima na pomoci...na kraju se ispostavilo da se nisam susreo sa onim "istoricarom" koji je navodno branio ono sto je ostalo u enclave-u i posle se sve odvijalo po planu...hvala jos jednom... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberian Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Ja sam zavrsio igru, ali se ne secam sta sam tacno radio u tom delu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 1, 2005 Author Report Share Posted June 1, 2005 nebitno je sad...kao sto rekoh...vec sam prosao problematican deo... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts