gruja Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 OPET SMO U PREMIJER LIGI...CEKICARI IZ LONDONA...WUUUHUUU...Ove godine opet zapadno-londonski derbi West Ham-Celzi...OU JEA... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 Polako bre, ja nisam otvarao topic za M'gladbach kada smo zauzeli sigurno 15. mesto i opstali ;) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 Teleoptik namerno nece da udje u drugu ligu! Eto vam! :) Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 ni ja za djenovu nisam otvarao topic...sad ce da bude pakleno...mozda i najbolji derbi u italiji[dobro ne bas...ali:)))]... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 31, 2005 Author Report Share Posted May 31, 2005 e,a nema mi kolege Managera...jer zna neko gde nam se on izgubio?Koliko se secam pre downtime foruma,on je valjda veliki cekicar... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 veeeeeliki chekitjar :))) ma nemam komp, pa se javljam od sestre :)) cisto da znate da sam i ja ziv. aj pozdrav i da opstanemo u premier ligi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts