kobrica2004 Posted June 2, 2005 Author Report Share Posted June 2, 2005 hahah a sad pozovite i bugare u kragujevac.... joj zamisli to gl :) ← Pa znam ja bugarski tako da bi moglo to da se odrafi :D Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skomoza Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 (edited) Koliko dana traje turnir??? I jel se igra mill??? Edited June 2, 2005 by skomoza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted June 2, 2005 Author Report Share Posted June 2, 2005 Koliko dana traje turnir??? I jel se igra mill??? ← Igra se 1 dan I gotovo je do ponoci i mill se ne igra NUKE TRAIN CBBLE DUST2 INFERNO Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Craftman Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Posto je G3 otkazan, po poslednjim informacijama na turnir u Kragujevcu ce doci i KGB, 4Glory, FP i vF. Samo toliko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaKaL_HuNtEr Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 (edited) Mozhda tje dotji i makedonci "echo" ne znam da li su krenuli za srbiju, ako nisu krenuli onda ce i oni dotji na turnir.. Edited June 6, 2005 by SaKaL_HuNtEr Quote die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted June 3, 2005 Author Report Share Posted June 3, 2005 Mozhda tje dotji i makedonci "echo" ne znam da li su krenuli za makedoniju, ako nisu krenuli onda ce i oni dotji na turnir.. ← Pa dobro ali to treba neko da mi javi ipak da znam Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skomoza Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 Jel moze sad da se izbaci spisak ekipa koje ce sigurno da dodju??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 Mozhda se i GcV zaputi ka Kragujevcu sutra... Javicemo veceras! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted June 3, 2005 Author Report Share Posted June 3, 2005 Mozhda se i GcV zaputi ka Kragujevcu sutra... Javicemo veceras! ← Veceras je spisak i satnica i sve ostalo do 22"00 h Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 Nema problema, javicemo mi oko 8 npr... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackadder Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 Mozhda tje dotji i makedonci "echo" ne znam da li su krenuli za makedoniju, ako nisu krenuli onda ce i oni dotji na turnir.. ← LOL nece doci nisu sigurno krenuli ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 ccc... ceo dan vezbanja s XPD-om, i 3wD-om.. i onda pravac na turnir :) gl Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts