phantomq Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Imam ovaj fon al me zajebava mreza stalno ispada iz iste!!! Po neti ima dosta diskusija da je to nesto do mobtela! El zna neko nekakvo resenje??? 10x Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiDrA Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 Imam isti fon i imam isti problem i na Mobtel sam mrezi. Probao sam sa flash-ovanjem software-a, ali nije bas pomoglo. :( Ne znam sta da ti kazem, jbg. Pozdrav Quote Gidra Tauren Warrior @ Dunemaul Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted June 4, 2005 Author Report Share Posted June 4, 2005 Imam isti fon i imam isti problem i na Mobtel sam mrezi. Probao sam sa flash-ovanjem software-a, ali nije bas pomoglo. :( Ne znam sta da ti kazem, jbg. Pozdrav ← E al ja sam ga opravio ;) Odneo ga u prodavnicu de sam ga kupio i oni g flashovali i od tad radi ko sat da kucnem o drvo (kuc kuc)! Samo da napomenem da su mi one lopuze iz rominga trazili 50e za flash i jos 15 E za bacup tel. i slika sa fona znaci dobro im nisam sve po spisku! Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts