stralee Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 Zaglavio sam se i trebala bi mi pomoc.... Quest glasi ovako: Go to house Fathien at the Fortresy of Ulm,find the Argalia of Eryldon. E sad...odem ja u Ulm,udjem u zamak,sve ih pobijem,pretrazim ceo zamak,ali ne mogu da nadjem taj armor (Argalia of Eryldon),a ne mogu ni napolje iz zamka posto su glavna vrata zakljucana..... AKO NEKO ZNA MOLIM DA PODELI INFORMACIJU SAMNOM :) chicks magnet Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 nisam igrao igru , niti nameravam ali po onome shto sam chitao rpepuna je bagova je neophodno patchovati sa mali miion zakrpa koje su izasle Link to comment Share on other sites More sharing options...
stralee Posted May 22, 2005 Author Report Share Posted May 22, 2005 nisam igrao igru , niti nameravam ali po onome shto sam chitao chicks magnet Link to comment Share on other sites More sharing options...
masta b Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 HAHAHAAHHAHA...ja pomislio neko smislio SOS od dungeon lordsa pa sada trazis recept (Ohohoho ajm so fani ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Kao shto vec rekoh, ovo zakljuchavamo zato shto vec postoji diskusiju na ovu istu temu. Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts