I7APTI/I3AH Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 Imam originalni cd key za Warcraft i Frozen Throne. Drugar mi kaze da postoji neka varijanta da dobijes 2 cd key-a za isti orignalni cd. Da li neko zna kako da dobijem taj alternativni cd key? Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandiki Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 ima, ima pogreshi covek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 Dechko ti mora da si iz Cp6uje :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 NE nepostoji sansa za tako nesto! Ako negde procitas suprotno znaj da je neka prevara u pitanju a takvih prevara do sada je bilo milion. Dakle jos jedanput dva iz jednog je NEMOGUCE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted May 22, 2005 Author Report Share Posted May 22, 2005 Hvala u svakom slucaju, a ti losMi, da li znas da Cpbuja ybuja? :) Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 Nije mi poznato ... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poly Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 GDe da nadjem da skienm warcraft III sa neta Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 stator je odgovorio na pitanje odgovor na polyjevo pitanje bi bio u suprotnosti sa warez pravilima na forumu tema lock • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts