ZeRoX- Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 Rong je ubedljivo najjaci njihov igrac i igra prilicno dobro Moloch nema mikro ali ume da izmasuje abomine +destro jako dobro(vs FaTCa npr-dobio 2:1) Doran ume da odigra dobro ali to je jako retko mislim da on nije nista spec Frido je sada rupa po mom misljenju,mislim igra jer je chieftain :) uostalom neka Domi kaze opsirnije on je s njima u clanu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 hmm,da,ali smo mi upozoreni ko i oni da to ne smemo da radimo,i da cemo mozda izbacheni iz enc-a sledecih sezona A i opet, necu da budem zadnji u grupi, da mi pobedimo slovake bilo kako,pa i da budemo treci, bolje nego 3 boda iz 3 mecha,to je sramota tu si upravu... pogotovo ako smo upozoreni... i ako hocemo u evropu... :) ko je*e grke uvek je tu kosarka da im ostavlja mentalne traume i komplekse raznih vrsta :))) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LumpY|15| Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 to je bilo nagadjanje a posto smo pukli sa 5:0 cao svi svojoj kuci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 I shta je bilo na kraju !? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts