LaG Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 http://www.bastwood.com/aphex.php Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 bas ima zaludnih ljudi:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 haha odlično :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 18, 2005 Author Report Share Posted May 18, 2005 ne mogu opisati koliko je sad porastao u mojim ochima imam ovu plochu odavno i uvek mi je bilo nejasno wtf je ta stvar jebena pesma se zove ∆Mi-1=-a Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 18, 2005 Author Report Share Posted May 18, 2005 josh jedna zanimljivost koju sam danas skontao Here's a riddle for the non-french speaking listeners. On time 2'42" of the track "Windowlicker" a woman's voice distinctly says in the right speaker the following sentence: "J'aime faire des craquettes au chien", which is quite puzzling, believe me! For if that sentence was intentionnal, it should mean "I like to do it with dogs", but in very childish words. Another explanation is that the girl who recorded that part spoke with an accent, and that she doesn't say "craquettes" but "croquettes" (which means "biscuits") - it would seem to make more sense: "I like to make biscuits for the dog". Yet, nobody makes biscuits for his dog! The last solution would be that the woman likes to do dog-biscuits (dog flavoured biscuits), which seems to be the most pervert explanation, but all the more plausible! A kinky song, definitely! :))) carina Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 heh da, izvaljujem da je on pun tih easter eggova i sranja :) ja od muzike imam samo 'I care because you do'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 18, 2005 Author Report Share Posted May 18, 2005 odslushaj ovo Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 umph, taj Come to daddy je PREKISEO, sto jes jes... i teeezak bogami... ...nije za svakoga.... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 Josh taj psycho spot uz tu pesmu...blah,meni se iskreno ne svidja Come to daddy...jedan je Windowlicker... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xippi Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 scena is spota za 'come to daddy' gde ono chudo vrishti na staramajku me je proganjala vecci deo srednje shkole ;))) spot i cover za vinil je radio chris cunningham. radio je izmedju ostalog i spot za windowlicker, all is full of love - bjork... oni roboti koji se pipaju, portishead - spot sa pertlama... zaboravio sam kako se zove stvar :p , reklamu za bmw sa madonom... sve u svemu genijalan lik obavezno pogledajte aphexove spotove za 'ventolin' (jebeni napad panike u zaglavljenom liftu) i 'on' (ostao sam hipnotisan i odgledao ga 3x za redom) od muzike soulsikujte '[warp xxx] aphex_twin_-_warp_promo_december_2004-promo_cds-2004-hsmp3' - sjajna plocha. aphex je definitivno bog elektronike :)) mrzi me sada da rovarim... na ump3.de ima neki njegov live video iz rima. vredno gledanja Quote 3,7-Dihydro-1,3,7-trimethyl-1H-purine-2,6-dione Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 19, 2005 Author Report Share Posted May 19, 2005 reklamu za bmw sa madonom je radio guy ritchie a spot za madoninu pesmu "frozen" je radio chris cunningham zaboravio si najjache spotove: squarepusher - come on my selector i leftfield - afrika shox u svakom sluchaju je master master Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 heh, gledao sam kod ortaka dvd tog chris cunninghama, dobar je squarepusher spot :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 Sve ljubitelji Krisa Najvishe voli da radi sa Aphex Twin i Squarepusher, jer ima potpunu slobodu, dok je radio "Frozen" naprimer smorila ga je najvishe pricha, ovde otju ovo, ovde otju ono, sad ovde vrane, pa da svetli mnogo... Prvi disk koji sam slushao. Pochetak. Maznuli smo ga '95, kad niko nije imao love da obrishe bulju, ispred Industrije, na Platou, kad su dolazili Grci iz Kinetik records. U to vreme u Grchkoj nisu znali ni za house, ali ovi likovi su imali svashta. Tu je takodje i stradala jedna dupla plocha Autechre. Ljudi su ladno izneli pune diskove pred gomilu, koja je pola shatro gledala, pola marnjavala. Jebiga, nije mi bash drago zbog toga ali nije mi bas ni zao Odmah sam skapirao da je to neshto potpuno novo i ludo. Kasnije sam tek doshao do nekih drugih izdanja, saznao za Warp records, pa preslushao LFO, Speedy J, Autechre, Red Snapper, Squarepusher, Nightmares on Wax... Lik valjda ima neku neizlechivu bolest, ne znam tachno shta? Uglavnom, mala je razlika izmedju ludaka i genija... Totalni pionir zvuka, crta svoje semplove. Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xippi Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 reklamu za bmw sa madonom je radio guy ritchie a spot za madoninu pesmu "frozen" je radio chris cunningham mozak mi je na offu zaboravio si najjache spotove: squarepusher - come on my selector i leftfield - afrika shox zbog ovog gorim u paklu :))) didgeridoo \o/ sve sto je ikada izaslo za warp je mnoooogo dobro... novi prefuse 73... mmmmm =)) inace primetio sam da na warp ljudi ili odlepljuju ili uopste ne mogu da ga podnesu. nema ravnodusnih Quote 3,7-Dihydro-1,3,7-trimethyl-1H-purine-2,6-dione Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 gle, čovek slu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 a i pun je kurac onih koji prvo ne podnose warp pa se odjednom "preobraze" u ljubitelje...dosta njih tek kasnije shvati koliko je to u stvari dobro... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 link decenije, iako sam ogroman aphex fan, za ovu foru nisam znao! svaka cast lag! Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 .....Maznuli smo ga '95, kad niko nije imao love da obrishe bulju, ispred Industrije, na Platou, kad su dolazili Grci iz Kinetik records. Ljudi su ladno izneli pune diskove pred gomilu, koja je pola shatro gledala, pola marnjavala. Jebiga, nije mi bash drago zbog toga ali nije mi bas ni zao .... ← hehe ja ga maznuo :) -classics- i danas ga redovno jednom mesecno (barem) odslusam :) a nije da smo dosli tamo s namerom da marnjavamo. ali jebi ga kad mu na oci maznes... tip stoji uzima plocu autechre, kao gleda je i prica sa prodavacicom, spusta je ispod tezge i odlazi. cak nema ni guzve. prajsles :))) kako odoleti posle toga? ;) razlika izmedju ludaka i genija... Totalni pionir zvuka, crta svoje semplove. ← i ne samo to vec je i pravio par svojih instrumenata. reci za ventolin sp ima pesma gde zvuci panika kao astmaticni napad bebe ... boles' Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts