Jump to content

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

matori ja ti se izvinjavam sto ti nisam odgovorio... ali nisam imao kredita, a i sludjen sam totalno vec mesec dana zbog (pogadjate) faksa... sto se tice okupljanja video sam i tvoju vest na glavnoj strani (IQ mi je uvek bio dovoljan da saznam ono sto me zanima...) ja sam malo drugaciji od vecine ljudi kada kazem dolazim onda je to 100% (gazim preko leseva ako treba) kada kazem mozda to znaci 99%, a kada kazem necu doci onda dolazim 49%... cisto da ne bude da sam nekoga ispalio... imao sam zurku taj dan (a nisam je ocekivao :) moj previd )... i hteo sam da dodjem oko 2... (iscimao sam i najboljeg ortaka da me vozi posto nisam motorizovan), ali me je peja zvao da kaze da je otkazano... tako da sam se i ja poprilicno smorio...

p.s. anegdota:

sedim ja kod devojcice i popravljam joj komp... pisti mob... ja je zamolim da mi kaze od koga je poruka (na mobu izlazi dule smor ^^)... a ona ce na to: ko ti je ovaj smarac???

jebem se u pedu za sitne pare

javite se mom makrou kaliju

cali = ghettopimp

aleluja barkase, aleluja!