ZIVP Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 (edited) Pa ljudi red bi bio da neko pokaci repove bar one zanimljive nije to valjda toliki problem? a Ako vam je tesko posaljite mi na mail i ja cu ih okaciti i napraviti linkove! Aj plz. dajte da vidimo neke zanimljive taktike..... Edited June 1, 2005 by ZIVP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
space - ghost Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 da a gde su momci iz KVV za njih sam cuvao poziciju nosioca turnira Ajde ja da kazem rec dve kao organolizator jel Meceve nisma stigao da gledam ali sam zato finale gledao Najbitniji su suport heroji recimo KGB je uzeo svena, shandelzaru, silencera, hame hame i crobelusa 3 intelegencije ali su lepo igrali lepo talili a hame hame je punilo manu takodje delili su lepo kes neki su bili bez cizmica skoro do kraja partije uvke su pravilli jedni drugima iteme i tako pravi tp sobzirom da sada igraju WOW kapirma da ce biti mesta za druge ekipe inace ovaj tur je sluzio kao generlana proba za veliki turnir koji ce se odrzati 25 i 26 juna u Vuku pa vec se spremite za prijavljivanje ← Ne brini se kojote igramo jos dotu, samo malo probamo wow :) Quote ___________________________________________________________________________ We defend. We stand. We show that as one. United. We destroy. Their god will fall ! When we all rise up... the sky's gonna light up ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teca_boom Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 Svaka cast pobednicima.KW nije bio u stanju da dodje male nesuglasice u ekipi i tako to ... Izvini sto ste nas racunali ali nikako nismo mogli doci. Vidimo se na sledecem touru sigurno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts