/7ETPOC Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 Do sada sam dosta puta video sibacine ispred Undercity-ja (video onoliko koliko je bilo moguve na 56k) i video likove iz horde kako krecu na gradove alianse. Pitanje: Koja se svrha svega toga sem sibanja, da li oni mogu da nam zauzmu grad, teritoriju ili ubiju nekog od vaznih NPC likova, koliko se to sve odrazava na dalji tok igre, koja se svrha svega toga sem killova? Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 sem pvp ranka imash samo satisfakciju da pwnujesh mrskog naprijatelja i time dokazujesh koliko ti je veliki...skill =o) znachi nema love ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 Cisto radi razgovora ... Koja je poenta igranja recimo quake-a warcraft-a starcrafta ? Ovo mislim u smislu paralele sa pitanjem poente pvp-a u wowu A odgovor na drugo pitanje da moze se ubiti boss nekog grada ... skoro su se kod nas skupljali da idu na glavnu kravu thunder bluffa ... s tim sto mislim da ce onog laladina u sw-u malo teze .... kad sam radio quest za key za onixijin lair on se peglao sa jedno 10ak elite dragona istovremeno lvl60 ili jaci nisam siguran koji su pritom mene zabadali za 800 i nisu ga spustili ispod 65% Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted May 17, 2005 Author Report Share Posted May 17, 2005 aj jos par pitanja cisto da nesmaram ljude in-game jer imaju pametnija posla od catovanja, da li postoji neko u undercity-ju kod koga mogu kupiti gotove napitke, za helt i manu (da li je u opste moguca kupovina gotovih napitaka), kako da dodjem do aukciske kuce u undercity-ju, pitam abominaciju, da mi mark na mapi ali ja tamo ne mogu da stignem, da li neko moze da mi da 1g da bi odtrenirao talente (napravio sam neke gluposti) a nikako ne mogu da skupim ...za sada toliko mohican, mislio sam da li to sem zabave ima nekog odrazaja na server i pricu na tom serveru, tipa promene teritorija, alijansa zauzme grad mi moramo da ga povratimo i tako to Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Versus Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 Battlegrounds sadrzi zauzimanje teritorija, unistavanje baze protivnika, etc. Ne postoji aukcijska kuca u Undercity-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkor Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 [quote name='Ve Quote Droga je smrt, bavite se sportom. "Whatever you are, be a good one." Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 aj jos par pitanja cisto da nesmaram ljude in-game jer imaju pametnija posla od catovanja, da li postoji neko u undercity-ju kod koga mogu kupiti gotove napitke, za helt i manu (da li je u opste moguca kupovina gotovih napitaka), kako da dodjem do aukciske kuce u undercity-ju, pitam abominaciju, da mi mark na mapi ali ja tamo ne mogu da stignem, da li neko moze da mi da 1g da bi odtrenirao talente (napravio sam neke gluposti) a nikako ne mogu da skupim ...za sada toliko mohican, mislio sam da li to sem zabave ima nekog odrazaja na server i pricu na tom serveru, tipa promene teritorija, alijansa zauzme grad mi moramo da ga povratimo i tako to Auction House za hordu imas samo u Oggrimaru i tamo mozes kupiti gotove napitke.... Ja cu da ti dam 1g nije nikakav problem samo me whisperuj kad sam on-line....izvini za prosli put ali radili smo instancu tako da nisam imao vremena za chat sto ne znaci da sam te skroz iskulirao....slobodno se javi.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted May 17, 2005 Author Report Share Posted May 17, 2005 ma ok, nisam se osetio skroz iskuliranim:), znam koliko mene nervira kada me neko pita nesto a ja se bijem bilo je bolje da pitam ovde, kada sam u igri ima pametnijih stvari za chat see you in-game Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts