MiGsa Posted May 15, 2005 Author Report Share Posted May 15, 2005 pa dobro cyro... ljudi se drze topica... evo tokom ove nedelje cu da otvorim topic srbija i crna-gora ... pa cemo tu da pishemo nego thx. za ljude koji su se drzali teme... stvarno dobre ideje... pishite... ono da li vam se svidja vash kraj... itd itd=] ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 my bad.. nekako sam krenuo od drugog topika da chitam :) preshkochite moju gornju opasku i nastavite u istom maniru. peace! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 i uvezesh isto tolko naoruzanih crnja u custom kabriolama sa hidraulikom da prangijaju 24/7/365 po kraju :)) Shto bi to bilo loodilo Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 vi hotjete da "ulepsahvate" bege dok pola juga nema normalan vodovod i kanalizaciju a da ne prichamo o stanbenim objektima od pre 150 godina. izvini, ali ovo moram da prokomentarišem. plaćamo više poreza, zaslužujemo da nam država vrati više. baš je zato apsurdno što novi most planiraju za deset godina, kada je to urgentno a para ima.. ne kažem da npr zrenjanin ne treba da dobije normalan vodovod, daleko od toga.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 ,May 16 2005, 01:17:14] Izgradio metro, i lake sinske sisteme. Uveo normalnu policiju na skoro svakom cosku, uveo drasticne kazne(ovo samo za bgd pricam) za bacanje djubreta i pisanje na javnim mestima :), mamu im jebem seljaci ne mogu do kante da odu :). Znaci tebi kad se piski na ulici otrcis do prve kante :))) E sad seriozno,ovo oko metroa, opera i tako to...bilo bi lepo al sumnjam da ce ikad to uraditi. Ja bi sredio obale i posebno bi od onog parka kod dela usce-gazela -staro sajmiste pokusao da napravim nesto tipa central park, sa sadrzajima i uredjeno, a ne da bude mesto za gay druzenja i ciganske ninja treninge. I da...srusio bih sve trafike/fastfudove na neprimerenim lokacijama. Isto bih uradio sa svim ruznim fastfudovima/trafikama. I zatvorio bi sve objekte tipa "STR Bosanska Krajina" SZR"KORDUN" STR "Licki Ponos"i tako to. I jos bih povadio zube svim psima lutalicama :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 Cekaj,pitas obicne ljude gde se nalazi igraonica,oni ne znaju i Ti se bunis? ... Tachnije,pitao sam gde je Knez Mihajlova/Plato,nisam rekao Plato+ igraonica... Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 Znaci tebi kad se piski na ulici otrcis do prve kante :))) Jbg, zaboravio sam da napisem i WC . Tachnije,pitao sam gde je Knez Mihajlova/Plato,nisam rekao Plato+ igraonica... Na koji si nacin to pitao, verovatno su mislili da ih zajebavas ? Quote The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 a onda je mrmot zavio čokoladu u foliju. Bio sam u tim zgradama dok su josh bile u zavrshnoj izgranji (gradjevinska srednja) Stanova ima raznih, ali nema stana koji ima manje od 100 kvadrata. Shto se tiche garaza vecina zgrada ima lokale, od kojih je jedan zakupila raifaisen banka [tu ti je portir, kao i u ostalim zgradama]. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nektar Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 Prvo sto bih uradio to je resio problem karton city-a!!! Ljudi ( stranci ) dodju u hajat i interkonti a sa prozora gledaju u zemunice!!! 2. Uredio bih obale grada jer ipak kroz nas voljeni grad prolazi 2. najduza reka u Evropi!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 Bio sam u tim zgradama dok su josh bile u zavrshnoj izgranji (gradjevinska srednja) Stanova ima raznih, ali nema stana koji ima manje od 100 kvadrata. Shto se tiche garaza vecina zgrada ima lokale, od kojih je jedan zakupila raifaisen banka [tu ti je portir, kao i u ostalim zgradama]. bio sam i ja par puta i nemam šta da ti kažem osim da nisi u pravu. pitaj migsu, on tamo živi.. garaže imaju portire koje su stanari zajedno unajmili da čuvaju kola.. zakup garažnog mesta sa uključenim troškovima (tu spada čuvar) je 2000 dinara mesečno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 vraćao sam se malopre iz grada preko gazele, i gledam onaj prostor između sc-a i save, i zamišljam kako bi bilo do jaja da tu dignu neku vrstu sveta umetnosti, sa operom, novim nacionalnim pozorištem, galerijama, pa da se tu smesti i dramska akademija, ili svi umetnički faksevi.. brate, kako bi to bilo do jaja.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 Legalizovao bih marihuanu Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 Prvo sto bih uradio to je resio problem karton city-a!!! Pa gde ces onda da zivis? Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nektar Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 Pa gde ces onda da zivis? Na dedinju!!! Naravno!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 ...vratiti bosance u bosnu... Ahaha.. vrh ! a za Bg.. pa nema mu spasa.. pojescete sami sebe za 5 dina kako ste krenuli... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 dobri ste, momci, dob-ri! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 vra?ao sam se malopre iz grada preko gazele, i gledam onaj prostor izme?u sc-a i save, i zami?ljam kako bi bilo do jaja da tu dignu neku vrstu sveta umetnosti, sa operom, novim nacionalnim pozori?tem, galerijama, pa da se tu smesti i dramska akademija, ili svi umetni?ki faksevi.. brate, kako bi to bilo do jaja.. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shumi Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 Opa, nisam znao da ima i ljubitelja urbanizma na ruru, inace ja sam pasivni forumas ovde (citam, al ne postujem) pa me je ovo navelo da bacim ovaj post. Uglavnom sam aktivan na forumu www.skyscrapercity.com koji se bas bavi takvim slicnim stvarcicama, uglavnom u celom svetu. Ima i jedna istocnoevropska sekcija gde se uglavnom smaraju nasi, prate sta se renovira u gradu, stavljaju slike urbane prirode (kao sto je Zwerko uradio npr.) Beograd ima i svoj "construction update", gde se prate trenutna gradilista u gradu (dokle se stiglu sa gradnjom, sta ce da se gradi, i sta je planirano). Ovde je link. Ja sam pokusavam da pratim to kolko mogu (zivim u Nemackoj), ako hocete slobodno pogledajte galeriju mojih slika iz BGD.a (a i iz drugih gradova :) ) http://photobucket.com/albums/y91/ppstevan/ evo mali demo da se nalozite http://i3.photobucket.com/albums/y91/ppste...ramas/pano3.jpg Znaci, ako zelite da ucestvujete (sami da javljate sta se desava, sta se kopa tu, sta ce se kopati, a i sta nece), slobodno navratite. Na onom forumu ima jako malo forumasa koji bas zive u BGD ili SCG P.S. Ovime hocu da pozdravim kuma Figla, Bjelog, Blackaddera i ostalu ex skg ekipu shumi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 mrzim da skrolujem levo-desno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miix Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 izvini, ali ovo moram da prokomentarišem. plaćamo više poreza, zaslužujemo da nam država vrati više. baš je zato apsurdno što novi most planiraju za deset godina, kada je to urgentno a para ima.. ne kažem da npr zrenjanin ne treba da dobije normalan vodovod, daleko od toga.. Hm, kako bih Novi Sad po toj logici trebao da izleda(prajsles), zar ne ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 1. promenio ljude (jer su prljavi i ne kultirni) 2. Ochistio grad... 3. legalizovao prostituciju... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 Hm, kako bih Novi Sad po toj logici trebao da izleda(prajsles), zar ne ? ne razumem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 Hm, kako bih Novi Sad po toj logici trebao da izleda(prajsles), zar ne ? Pa trebao biH! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 Danas sam parkirao pored nekog lika koji usput se parkirao na 2 mesta i ja sam se nekako ugurao. Somborske table. TO je bilo na parkingu MC kod fontane. Kad sam izasao njega nije bilo, a meni su bila izgrebana vrata kljucem. JA STVARNO NEKOM MORAM PICKU DA POLOMIM. Ovi ljudi ce od sada da vide moju tamnu stranu(Dart Vejder) pa cemo onda da vidimo sta i kako! ! P.S. Sto je najzalije ja ozbiljno mislim i resio sam... Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 pa takvog lika i treba ubiti.. meni je ispred zgrade isti fazon.. dođe retard i parkira na dva mesta, pa onda ljudi ostavljaju kola pored kontejnera ili gradilišta.. retardi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts