Sale <die bitch> Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 pusi ga reve nakazetino :DDD gg mojo gg ove guzice koje smo prebili i gg genesis :D dosta od nas na ovom hepeningu :D sobzirom da je ovo prvi turnir nekolicini iz moje ekipa ali :D sledeci tur top5 cao zdravo guziani :D Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
czm Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 shto se tiche mecha za pak-om mislim da nije sramota izgubiti od jedne ekipe koja igra vetj chitavu vechnost zajedno ekipa igra zajedno nekih mesec dana ... video si i sam da to nije onaj pak ... samo 2 igraca iz stare ekipe ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 e sale ti si bio sa nama u sobi kad je sudija usao na polovini 2 runde i rekao da ide res,i kako im nisu radile slusalice celu prvu rundu...a zasto su igrali tu rundu ? ostali smo czm i ja na njih 4-icu i do tad se niko nije bunio a kad smo ih pobili onda je dosao sudija i rekao kako im nisu radile slusalice ... ali nema veze...idemo dalje...bice bolje drugi put... svaka cast smk Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 e sale ti si bio sa nama u sobi kad je sudija usao na polovini 2 runde i rekao da ide res,i kako im nisu radile slusalice celu prvu rundu...a zasto su igrali tu rundu ? ostali smo czm i ja na njih 4-icu i do tad se niko nije bunio a kad smo ih pobili onda je dosao sudija i rekao kako im nisu radile slusalice ... ali nema veze...idemo dalje...bice bolje drugi put... svaka cast smk da da to su bre te bg fegetske fore ali sta je tu je :D mater im bas mi je krivo :D lepo ste izvukli rundu i fegeti vam restartuju :D shatro " ne rade sluske ide live" lol mrs bre fegeti :D zbog restarta ste i izgubili :/ Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 E brate,gavro,ne znam shta se izdesavalo,ali sMk su realno bolji od vas i rezultat je to pokazao.Partija manje,vishe,sve vam je jedno!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czm Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 posteno smo izgubili ... ali nam je moral pao zbog te runde ... i zbog 5 sati cekanja ... naravno ... momcima svaka cast za mec sa KGB-om ... realno su bolja ekipa od nas ... bilo bi dobro da ponovo odigramo ako oni zele da dodju u pancevo ... igranje bi, naravno, bilo besplatno ... lesinar brate isqliraj ti bas na svaki post odgovaras ... on nije hteo da kaze da smo zbog toga izgubili nego da je to obicna laz i da je to restartovanje bilo nepotrebno i nepravilan postupak sudije ... slusalice je mogao da zameni u sledecoj rundi, a ne da se zbog toga krece ponovo ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chunje Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 sMk su dobra ekipica mladih sabijacha... u jednog reprezentativca :D i nas su dobili 16:12, i to vrlo su dobro odigrali..... gg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 nemojte da smarate debilcine pak je pokraden cao ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 sMk je extra... Nade srpskog cs-a! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smekery (Maxa) Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 Zao mi je zbog prve partije . Ali nije da mi nisu radile sluske nego lik mi je stao ispred ekrana i isekao mi je sluske tako da nisam ni gledao skoro u monitor . Stvarno mi je zao ali jbg sranja se deshavaju gg GR i C17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts