MaudDib Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 a meni pushi jenna dok peglam pvp jel igram abjuzerskog paladina that can't die Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 a meni pushi jenna dok peglam pvp jel igram abjuzerskog paladina that can't die ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Ljudi sve vas pozdravljam i zelim vam puno srece.... :D Ja prestajem da igram wow, s obzirom da sam iovako igrao samo jednom nedeljno, sada nemam vremena ni za to ;)) Uzivajte! Zop :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Ljudi sve vas pozdravljam i zelim vam puno srece.... :D Ja prestajem da igram wow, s obzirom da sam iovako igrao samo jednom nedeljno, sada nemam vremena ni za to ;)) Uzivajte! Zop :) ← haha bash si mu ga dao po kracenju ;) ae chujemo se =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 a meni pushi jenna dok peglam pvp jel igram abjuzerskog paladina that can't die ← Pa naravno seljak covek .... ko pravi srbenda ... igra paladina lozi se na jennu itd itd Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 ma pusti mauda on je gej i voli da gleda mushku bulju...nije pravo mushko da igra zhenskog lika ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 jedikid promenili mi ime u Unision :D jebeni GM Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Sto si pravio sranja ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Pa naravno seljak covek .... ko pravi srbenda ... igra paladina lozi se na jennu itd itd ← za krst chasni i burek masni ma pusti mauda on je gej i voli da gleda mushku bulju...nije pravo mushko da igra zhenskog lika ;oP ← ajde da mi to neko drugi kaze .. al ti imash lika sa NAJGEJ lukom u igri .. mislim na onog warriora Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts